Atelierul primaverii – Action Game

Pentru vacanta de primavara, am pregatit un SUPER atelier care va avea loc in data de 24 aprilie. Vom crea impreuna propriul nostru joc de consola, folosind programul Kodu si placuta Micro:Bit .

Sinopsis:

Avem de cucerit comorile din castelele Romaniei!

Nu va fi un lucru simplu, asta pentru ca, inainte de a le cuceri, va trebui sa ne desenam o lume virtuala, sa pozitionam castelele si cetatile corect pe  harta, sa ne inventam chiar noi invadatorii, sa-i programam si abia dupa aceea putem porni la lupta dreapta!

Despre materialele de curs

Micro:bit este un mic computer programabil, dezvoltat de catre „Micro:bit Educational Foundation” cu sprijinul BBC si British Council, lansat in UK cu scopul de a facilita copiilor invatarea de noi concepte in tehnologie. Noi il vom programa pentru a-l transforma in consola de joc.

Kodu este un program dezvoltat de catre Microsoft special pentru copiii, cu scopul de a le dezvolta creativitatea si abilitatile de programare.

Cost atelier: 150 lei
Placuta Microbit va ramane cursantilor si este inclusa in pret.
Data si ora: 24 aprilie ora 16:00
Durata 2 h

Inscrierile se fac pe mail la cursuri@miciideveloperi.ro. Locurile se ocupa in ordinea cronologica a achitarii atelierului.