Curs Java pentru liceeni

Incepem cursul de Java pentru liceeni . Te asteptam sa te inscrii, in prelabil, la sesiunea gratuita de questions and answers, in cadrul careia ne vom cunoaste, iti vom raspunde la intrebari si vom testa gradul de cunostinte al elevilor, pentru a sti nivelul de la care pornim predarea. Te poti inscrie la Q&A trimitand un mail la cursuri@miciideveloperi.ro

 

Java pentru liceeni

La curs, vom invata, timp de 20 sedinte, prin proiecte practice dezvoltate alaturi de programatori, sa facem aplicatii in Java.

De ce Java?

Java ocupa locul 1 in topul celor mai utilizate limbaje de programare iar programatorii Java sunt printre cei mai bine platiti developeri din lume.

Cele mai multe aplicații distribuite sunt scrise în Java, iar noile evoluții tehnologice permit utilizarea sa și pe dispozitive mobile. Limbajul împrumută o mare parte din sintaxă de la C și C++, dar are un model al obiectelor mai simplu.

Logica de programare pe care o vom invata la curs te va ajuta sa performezi la orele de informatica din scoala iar cu limbajul Java iti vei putea gasi un job inca de pe bancile facultatii.

Menu