Ne pregatim de vizita la regat

 

king

A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi nu s-ar povesti.  A fost un grup de copii care isi doreau sa devina programatori. Si acesti copii aveau niste parinti si bunici tare buni, care ii aduceau, fie ploaie, fie vant, fie ninsoare, fie canicula, in fiecare saptamana la cursuri, unde invatatorii le aratau din secretele celor mai mari programatori ai lumii.

Si intr-o buna zi veni vacanta. Si ce s-au gandit invatatorii: sa le arate copiilor din comorile stapanite de cei care s-au incumetat pe taramul tehnologiei.

Exista un regat stapanit nu de regi si razboinici, cum ati putea crede, ci de cei mai talentati designeri, developeri, strategi si oameni de tehnologie care ce credeti ca fac toata ziua in regatul lor? SE JOACA!!! Dar nu cu orice joc, ci cu jocurile facute de ei insisi, pentru ca bogatiile lor cele mai de pret acestea sunt…jocurile lor.

Va invitam si pe voi in regatul jocurilor, locul in care sunt create cele mai cunoscute jocuri din lume: in regatul KING, regatul care stapaneste Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga, Bubble Witch, Papa Pear si multe altele.

Vom vizita regatul King joi, 24 iulie, de la ora 16:00.

La sediul King, copiii vor vizita birourile, salile de relaxare si joc, vor discuta live cu reprezentanti ai companiei care le vor raspunde la intrebari, le vor povesti despre activitatea intr-o companie de gaming si vor primi cadouri surpriza din partea King Romania.

UPDATE: Vizita a fost un succes: