Securitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Codes Skills are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: posibilitatea de a va trimite informatii personalizate cu privire la cursurile desfasurate, pentru inregistrarea inscrierii la curs, ulterior pentru a va oferi acces la resursele online in care puteti gasi uploadate cursurile noastre.

Aceste date mai pot fi folosite și în activități de de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate.
Prin completarea datelor dvs. în formularele de inscriere la lectiiile demosntrative sau la cursuri,  declarați că acceptați necondiționat că datele dvs. personale să fie incluse în bază de date Code Skills, înregistrată în Registrul de evidența a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul…    și va dați acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Code Skills.

Code Skills este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25783/16.11.2015.

Prin citirea prezentelor informații legate de datele cu caracter personal , care sunt parte integrantă a Termenilor și Condițiilor de folosire a site-ului miciideveloperi.ro,  ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Site0ul www.miciideveloperi.ro este astfel realizat încât dumnevoastră să va puteți modifică datele de înscriere oricând doriți.
Dacă doriți:
– să vă opuneti prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară.
– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.
Ne puteți solicita acest lucru prin email la cursuri@miciideveloperi.ro sau, in cazul in care mai aveti acces la mailul primit cu confirmarea inscrierii, urmand linkul „dezabonare” din acel mail, care va duce la stergerea adresei de mail si a datelor furnizate din baza noastra de date.

Vom folosi datele furnizate de catre dumneavostra exclusiv in scopul de a va tine la curent cu activitatea cursurilor la care v-ati inscris.

Va multumim!

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.