1. Prin inscrierea la lectia demonstrativa, va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Academiei Micilor Developeri. Puteti citi politica de utilizare a datelor personale si cum aveti control asupra lor, aici.
 2. 1 sedinta = 90 minute
 3. Pentru rezervarea locului intr-o anumita grupa se achita un avans de 100 de lei. Avansul este nereturnabil in cazul in care cursantul nu se prezinta la grupa rezervata.
 4. Costul nivelului de studiu ramane neschimbat indiferent de numarul de sedinte la care se prezinta cursantul.
 5. Plata se efectueaza la prima sedinta a nivelului de studiu.
 6. Depasirea termenului de plata cu mai mult de 14 zile calenadaristice duce la anularea rezervarii locului in grupa.
 7. Sedintele la care copilul nu a participat, pot fi recuperate exclusiv din platforma de e-learning la care cursantii au acces gratuit.
 8. Vacante si zile libere (atentie, nu se suprapun calendarului scolar din sistemul public de invatamant):  2019: 30 noiembrie, 23 decembrie – 12 ianuarie; 2020: 24 ianuarie, 5 aprilie-21 aprilie, 1 mai, 2 mai, 1 iunie, 15 iunie – 6 septembrie
 9. Minorii trebuie insotiti la/de la salile de curs de un adult.
 10. Numarul minim de cursanti pentru formarea si mentinerea unei grupe este de 8. Ne rezervam dreptul de a desfiinta, reprograma, comasa grupele care au un numar mai mic de 8 cursanti.
 11. Materialele si proiectele de curs, materialale din platforma de e-learning sunt supuse legii copy-right-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate, forwardate catre terte parti.
 12. Atat la lectiile demonstrative cat si pe parcursul cursurilor, pot fi facute, cu caracter ocazional, poze sau filmari in salile de curs, care ulterior sunt folosite in scopuri publicitare. Prin inscrierea la lectia demonstrativa, respectiv prin inscrierea in baza de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa poata fi facute publice fara alta notificare prealabila. Parintii care nu doresc sa faca publice imagini cu ei sau cu copiii lor, sunt rugati sa specifice in scris acest lucru la cursuri@miciideveloperi.ro si vom lua masurile necesare pentru ca respectivul copil/parinte sa fie anuntat inainte de sesiunile foto sau de filmare.
 13. Cursurile sunt desfasurate de catre Code Skills Development SRL, care deruleaza proiecte in domeniul educatiei si tehnologiei si isi propune sa promoveze studierea tehnologiei de catre toti copiii.