Hotul de dovleci, programare Lua cu Roblox

Hotul de dovleci, programare Lua cu Roblox

hotul de dovleci
120 lei/luna
150 lei/luna

Atelier de Halloween- vom programa propriul joc Roblox, folosind limbajul Lua

Roblox Lua este util pentru cei care doresc să învețe elementele de bază ale programării, proiectarea jocurilor video și are o sintaxa asemănatoare cu Python și Javascript.

Iata numai cateva jocuri dezvoltate in Lua pe care precis le-ai jucat: Crysis, Dota 2, Dark Souls, Far Cry si Star Wars: Battlefront.

Proiectul de Halloween

In jocul nostru multi-player, personajele se vor folosi de bezna noptii pentru a aduna cat mai multi dovleci. Nu va fi insa o misiune usoara, vom avea grija sa programam si cateva capcane pentru cei mai grabiti. Nu uitati: la Academia Micilor Developeri ne jucam, insa doar jocurile programate de noi insine!

  • vom crea impreuna lumea in care se desfasoara scenariul jocului;
  • vom programa functii complexe in limbajul Lua, care vor permite jocului sa functioneze: popularea lumii cu dovleci si functiile necesare colectarii acestora si acumularea punctelor de scor;
  • vom progama personajul “Hotul de dovleci”, atribuindu-i functii de miscare care ii vor permite sa se deplaseze in lumea creata, controlat de tastatura.
  • jocul pe care il vom crea va fi multi-user, toti participantii vor intra in concurenta pentru a strange un numar cat mai mare de dovleci;

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectueaza in urma achitarii acestuia. Cum minim o zi inainte de inceperea cursului online, veti primi datele de acces la clasa online, pe mailul cu care v-ati inregistrat. Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra. Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Video

Reviews

0.0

0 ratings

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%