Programare cu Minecraft. Nivel intermediar de dificultate

280 lei/luna
400 lei/luna

Descrierea cursului

Minecraft Modding este un curs dedicat copiilor care vor sa invete cum a fost creat jocul Minecraft si sa inteleaga logica de programare a platformei.

Cursul este potrivit pentru copiii si tinerii care vor sa faca trecerea de la programarea vizuala cu blocuri de comanda la programarea linie de cod. Cursantii vor invata cum sa introduca in joc propriile creatii si vor intelege ce inseamna dezvoltarea unui joc complex si popular.

In acest curs, vom folosi diferite programe a crea spatiul de lucru. Vom crea modele 3D, texturi grafice pentru acele modele si le vom implementa in joc folosind programare vizuala si  programare in linie de cod.

Ce invatam?

  • Tehnici populare pentru dezvoltarea jocurilor
  • Modelarea obiectelor 3D
  • Utilizarea librariilor oferite de dezvoltatori de jocuri
  • Crearea si modificarea unor texturi pentru obiecte
  • Principii de baza ale programarii

Cum se desfasoara cursurile?

In urma inscrierii la curs si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare. Cum minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online. Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Video

Reviews

5.0

1 rating

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%