Programare cu Scratch pentru copii, nivelul 1 de studiu, online, 8-9 ani

280 lei/luna
400 lei/luna

Descrierea cursului

Acest curs de programare cu Scratch, pentru copii cu varste de 8-9 ani, este potrivit incepatorilor care doresc sa faca primii pasi in programare.

Invatam, prin implementare de proiecte practice sub forma de joc, elemente si concepte de baza in programare, aceleasi concepte cu care lucreaza orice programator din lume, intr-un mediu de programare dezvoltat special pentru copii si recunoscut de catre specialisti ca fiind cel mai bun din lume: Scratch

In fiecare lectie din cele 12, dezvoltam un proiect propriu, de la simplu la complex, cu predare calibrata in functie de varsta copiilor, pentru a ne dezvolta logica de programare si gandirea algoritmica.

Ne familiarizam cu conceptele de variabila, conditie, bucla, gandire algoritmica.

In fiecare sedinta vom crea un joc! Ne distram si invatam!

Ce invatam?

  • Animatia – constituie o iluzie optica a miscarii, creata prin derularea unor imagini suprapuse intr-un interval de timp
  • Miscarea- deplasarea unui personaj de la un punct la altul
  • Bucla infinita – structura repetitiva
  • Variabila – marime de un anumit tip de date care-si poate schimba valoarea de mai multe ori in timpul executiei unui program
  • Conditii
  • Numere aleatorii
  • Coordonate de miscare
  • Elemente de grafica si editare imagini
  • Elemente matematice: for

Cum se desfasoara cursul?

In urma inscrierii la curs si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Pretul cursului este de 280 lei/luna. Cursul dureaza 12 sedinte (aproximativ 3 luni).
Contact departamentul Customer Support:  0771275337

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti si platforma Scratch pentru dezvoltarea proiectelor.

Video

Reviews

0.0

0 ratings

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%