Primii pasi in JAVA. Curs online pentru adolescenti

280 lei/luna
400 lei/luna

Cursul de programare in Java este un curs dedicat copiilor si tinerilor care doresc sa studieze programare in linie de cod.

Vom invata, timp de 24 sedinte, despre programarea orientata obiect, scriem cod in Java si utilizam vizualizatorul special creat pentru o experienta interactiva, educativa dar si distractiva. Scopul fiecarei lectii este de a obtine un proiect practic, sub forma de joc sau aplicatie, cu ajutorul programului Greenfoot. Acesta este un software educational, recomandat de Oracle ca prim pas pentru incepatorii care doresc sa se certifice in viitor in limbajul Java.

Ulterior celor 24 de sedinte ale cursului “Primii pasi in Java”, elevii vor avea optiunea sa continue cursul cu modulul de avansati “Java Foundations”, curs de un an, in cadrul caruia vor fi pregatiti pentru examenul de certificare de programator junior.

Cursul de Java este recomandat tinerilor de peste 14 ani sau celor care au studiat anterior minim 1 an de programare.

De ce Java?

Java ocupa locul 1 in topul celor mai utilizate limbaje de programare. Programatorii Java sunt printre cei mai bine platiti developeri din lume.

Cele mai multe aplicații distribuite sunt scrise în Java, iar noile evoluții tehnologice permit utilizarea sa și pe dispozitive mobile.

Limbajul împrumută o mare parte din sintaxă de la C și C++, dar are un model al obiectelor mai simplu.

Logica de programare pe care o vom invata la curs te va ajuta sa performezi la orele de informatica din scoala iar cu limbajul Java iti vei putea gasi un job inca de pe bancile facultatii.

Ce invatam?

  • Notiunile de variabile, decizii, bucle, invatam sa le scriem si sa le vizualizam in limbajul JAVA
  • Invatam comenzile de baza ale limbajului
  • Invatam sintaxa si mediul de lucru JAVA
  • Invatam sa nu ne temem de erori si sa stim cum sa le abordam.

 

Cum se desfasoara cursurile?

  • In urma inscrierii la curs si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare.
  • Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
  • Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
  • Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
  • Pretul cursului este de 280 lei/luna.
  • Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

 

VideoReviews

5.0

1 rating

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%