Programare ROBLOX cu Lua. Curs intensiv de vara

650 lei/curs
700 lei/curs

De ce ne place Roblox? Este unul dintre cele mai interesante și antrenante jocuri din lume, are o comunitate online de peste 64 milioane de jucători activi și este complet gratuit.

Roblox Studio oferă un mijloc fantastic de a învăța programarea in limbajul Lua si de a programa propriile noastre jocuri multiplayer!

În acest curs, vom învăța pas cu pas cum să facem propriul joc cu obstacole (Obby), folosind Roblox Studio și limbajul de programare Lua.

Roblox Lua este util pentru cei care doresc să învețe elementele de bază ale programării, proiectarea jocurilor video și are o sintaxa asemănatoare cu Python și Javascript.

Un număr mare de motoare de joc folosesc Lua ca limbaj principal de proiectare a jocurilor. Exemple de astfel de motoare includ Corona SDK, Stingray, CryEngine, Gideros Mobile și Defold. Iata numai cateva jocuri dezvoltate in Lua pe care precis le-ai jucat: Crysis, Dota 2, Dark Souls, Far Cry si Star Wars: Battlefront.

Lua este o alegere de top în lumea programatorilor de jocuri video si este lăudat pentru simplitatea sa în structura și sintaxa limbajului. Poate cel mai mare merit al acestui limbaj este compatibilitatea sa cu alte limbaje, ceea ce facilitează crearea de jocuri și motoare cu o combinație de limbaj Lua și alte limbaje de programare pentru jocuri.

Ce invatam?

  • Programming Skills: Values, Functions, Methods, Scripting, Looping, Tables(arrays)
  • Roblox Studio pas cu pas
  • Games Design

 

Cum se desfasoara cursurile?

Rezervarea locului la curs se efectueaza in urma achitarii acestuia.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
In cazul in care va retrageti de la curs inainte cu minim 3 zile de data inceperii, anuntand acest lucru la cursuri@miciideveloperi.ro, vi se va restitui valoarea integrala a cursului. Pentru retrageri ulterioare, se va retine o taxa  de 200 lei din suma care se va restitui.

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Video

Reviews

5.0

1 rating

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%