Programare cu Scratch, curs online de vara, varsta 7 ani

350 lei/curs
400 lei/curs

Descrierea cursului

Cursul de programare cu Scratch pentru copii cu varsta de 7  ani este potrivit incepatorilor care doresc sa faca primii pasi in programare si este disponibil exclusiv in vacanta de vara.

In cadrul cursului intensiv de programare pentru copii, ne propunem sa le oferim o alta imagine asupra tehnologiei si sa invatam impreuna cum putem fi creatori de jocuri, nu numai consumatori de jocuri.

Vom invata, prin implementare de proiecte practice sub forma de joc, elemente si concepte de baza in programare, aceleasi concepte cu care lucreaza orice programator din lume, intr-un mediu de programare dezvoltat special pentru copii si recunoscut de catre specialisti ca fiind cel mai bun din lume: Scratch

In fiecare lectie, dezvoltam un proiect propriu, sub forma unui joc distractiv, cu predare calibrata in functie de varsta copiilor, pentru a ne dezvolta logica de programare si gandirea algoritmica.

In fiecare sedinta vom crea un joc, dupa cum urmeaza:

  • lectia 1 – desenam si animam literele din propriul nostru nume, obtinand un proiect digital, colorat si vesel, in cadrul caruia transformam literele in adevarate personaje;
  • lectia 2 – proiectul “Petrecerea”; programam miscarile de dans ale personajelor, muzica si luminile colorate, iar petrecerea noastra digitala va fi gata!
  • lectia 3 – vom crea impreuna povestea unui flurure care zboara si incearca sa ajunga la curcubeu;
  • lectia 4 – simulam actiunea unui stilou cu ajutorul caruia vom programa propriile noastre desene digitale;
  • lectia 5 – vom crea un intreg nivel de labirint, avand ca scop sa ajungem la finalul acestuia.

Ce invatam?

  • Animatia – constituie o iluzie optica a miscarii, creata prin derularea unor imagini suprapuse intr-un interval de timp
  • Miscarea- deplasarea unui personaj de la un punct la altul
  • Bucla infinita – structura repetitiva
  • Coordonate de miscare
  • Elemente de grafica si editare imagini

Cum se desfasoara cursul?

In urma inscrierii la curs si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator (atentie, nu tableta!) cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Pretul cursului intensiv de vara este de 350 lei.
In cazul in care alegeti sa va retrageti de la curs cu minim 3 zile inainte  de data inceperii, anuntand acest lucru la cursuri@miciideveloperi.ro, vi se va restitui valoarea integrala a cursului. Pentru retrageri ulterioare, se va retine o taxa  de 200 lei din suma care se va restitui.
Contact departamentul Customer Support:  0771275337

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti si platforma Scratch pentru dezvoltarea proiectelor.

Video

Reviews

0.0

0 ratings

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%