Workshop online de programare pentru copii si adolescenti

Primii pasi in programare. Primii pasi in Java.

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!

  • 15.000 de elevi au beneficiat de workshopurile Academiei Micilor Developeri
  • 900 de elevi urmeaza in prezent cursurile de programare ale Academiei Micilor Developeri
  • 30 de profesionisti din domeniul IT invata copiii si tinerii din Romania si diaspora noua limba de circulatie internationala: programare software.

Descriere workshop gratuit

Te poti inscrie la  workshopul potrivit varstei tale si,  timp de o ora, vom lucra impreuna pentru a obtine propriul joc, de data aceasta programat chiar de tine!

8-13 ani – vom folosi programul Scratch pentru a crea un joc digital. Vom invata conceptele de baza in programare, cum sunt bucla, conditia, declansatorii si vom invata sa facem o animatie!

14-18 ani – vom folosi programul Greenfoot pentru a invata despre bazele limbajului Java si vom programa impreuna, folosind elemente vizuale dar si programare in linie de cod, primul nostru proiect in Java.

Cum se desfasoara workshopul?

Te inscrii gratuit la categoria potrivita de varsta si primesti un email de confirmare.

Cu minim o zi inainte de data workshopului online, vei primi datele de acces la clasa,  pe mailul folosit la inregistrare, impreuna cu notificare prin sms.
Vei avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom.

Video

Reviews

5.0

1 rating

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%