Java Foundations, obtinem prima certificare

Java Foundations este un curs potrivit pentru copiii si tinerii de peste 13 ani, cu conditia ca acestia sa fi studiat programare anterior, la scoala sau extrascolar. In cadrul cursului Java Foundations, elevii vor fi pregatiti pentru prima certificare Oracle.

Cursul este format din 33 de sedinte a cate o ora si jumatate. Cursantii vor invata concepte de programare orientata obiect, terminologia, sintaxa si pasii necesari pentru a crea programe de baza in Java, atat prin predarea elementelor de teorie cat si prin dezvoltare de proiecte practice, in echipa si individual.

Conditii de participare:

– cursul este potrivit pentru copii si adolescenti (minim 13 ani impliniti)
– elevii care doresc sustinerea examenului de certificare Java trebuie sa aloce un minim de 1 ora si jumatate/saptamana de lucru individual, acasa, conform directiilor si temelor indicate de profesor la curs;
Elevii care doresc sustinerea examenului de certificare Java trebuie sa stie limba engleza cel putin la nivel mediu.

 

Java pentru liceeni

De ce Java?

Java ocupa locul 1 in topul celor mai utilizate limbaje de programare; Programatorii Java sunt printre cei mai bine platiti developeri din lume.

Cele mai multe aplicații distribuite sunt scrise în Java, iar noile evoluții tehnologice permit utilizarea sa și pe dispozitive mobile.

Limbajul împrumută o mare parte din sintaxă de la C și C++, dar are un model al obiectelor mai simplu.

Logica de programare pe care o vom invata la curs te va ajuta sa performezi la orele de informatica din scoala iar cu limbajul Java iti vei putea gasi un job inca de pe bancile facultatii.

Detalii despre intreaga programa, aici.

Pentru detalii despre grupele disponibile, va rugam sa ne contactati aici

Menu