Termeni si conditii

 1. Prin inscrierea la lectia demonstrativa, va exprimati acordul ca datele furnizate in formular sa fie stocate in baza de date a Academiei Micilor Developeri. Puteti citi politica de utilizare a datelor personale si cum aveti control asupra lor, aici.
 2. 1 sedinta = 90 minute
 3. Rezervarea locului la cursurile contra-cost se face in urma se achitarii taxei.
 4. In cazul in care cursantul nu se prezinta la cursul rezervata, se va percepe o taxa de procesare de 200 lei care nu va fi returnata. Restul sumelor achitate in avans vor fi retrunate in contul beneficiarului, la cererea acestuia.
 5. Costul nivelului de studiu ramane neschimbat indiferent de numarul de sedinte la care se prezinta cursantul.
 6. Depasirea termenului de plata cu mai mult de 14 zile calendaristice duce la anularea rezervarii locului in grupa.
 7. Sedintele la care copilul nu a participat, pot fi recuperate exclusiv din platforma de e-learning la care cursantii au acces gratuit.
 8. Vacante si zile libere (atentie, nu se suprapun calendarului scolar din sistemul public de invatamant):  2020-2021:  vacanta de Craciun, vacanta de Paste si vacanta de vara.
 9. Minorii trebuie insotiti la/de la salile de curs de un adult (in cazul cursurilor fizice)
 10. Numarul minim de cursanti pentru formarea si mentinerea unei grupe este de 8. Ne rezervam dreptul de a desfiinta, reprograma, comasa grupele care au un numar mai mic de 8 cursanti.
 11. Materialele si proiectele de curs, linkurile de acces la clasele online, materialale din platforma de e-learning sunt supuse legii copy-right-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate, trimise catre terte parti.
 12. Atat la lectiile demonstrative cat si pe parcursul cursurilor, pot fi facute, cu caracter ocazional, poze sau filmari in salile de curs, care sunt folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea actului de predare. Filmarile vor fi setrse automat dupa 30 de zile. Prin inscrierea la lectia demonstrativa, respectiv prin inscrierea in baza de date, va exprimati acordul ca aceste imagini sa poata fi procesate intern fara alta notificare prealabila.
 13. Conceptul Academiei Micilor Developeri apartine companiei  Code Skills SRL, CIF RO32006710, care deruleaza proiecte in domeniul educatiei si tehnologiei si isi propune sa promoveze studierea tehnologiei de catre toti copiii. Centrele Academici Micilor Developeri sunt deschise si administrate de catre parteneri francizati, cu urmatoarele date de identificare:
  • Academia Micilor Developeri Hristo Botev si Academia Micilor Developeri Crangasi: Code Skills Development SRL, CIF 41242486, J40/7624/2019 si Micii developeri SRL, CUI: 42418336, J40/4006/2020, Bdul. Hristo Botev 1 Sectorul 3, Bucuresti.
  • Academia Micilor Developeri Drumul Taberei: Coding Squad SRL, CIF 41984167, J23/5416/2019, Str. Prelungirea Ghencea 45 Bragadiru.
  • Academia Micilor Developeri Buzau: Smart Kids Education SRL, CIF 40292010, J10/1375/2018, Albesti, Buzau.

 

 1. Conditii de recuperare a lectiilor neefectuate din cauza suspendarii activitatii provocata de COVID19 si achitate inaintea datei de 18 martie: Cursantii/reprezentantii majori ai acestora pot opta pentru efectuarea sedintelor in grupele online disponibile sau pot solicita la adresa cursuri@miciideveloperi.ro un voucher valoric care sa acopere contravaloarea cursurilor achitate in avans si ne-efectuate in salile de clasa.Voucherul va putea fi folosit pentru orice curs disponibil, online sau in salile de clasa, timp de 9 luni de la data emiterii acestuia.Voucherul sau recuperarea sedintelor in grupe online pot fi solicitate pe mail, la adresa cursuri@miciideveloperi.ro, pana cel tarziu la data de 16 iunie 2020.Sumele achitate in avans pentru care nu s-a emis voucher sau pentru care nu s-au inregsitrat cereri de recuperare in clase online pana la data de 16 iunie nu vor fi returnate iar sedintele nu vor putea fi recuperate online dupa data limita specificata.