cursuri programare

Haideti sa discutam. In contextul vietii noastre actuale si viitoare, suntem de acord ca este nevoie doar de o conexiune la internet pentru a obtine o educatie buna?

Suntem de acord ca tinerii de azi au sansa de a isi descoperi pasiunile, drumul profesional mai repede si mai tintit decat a facut-o generatia parintilor lor, doar pentru ca exista internet?

Noi credem ca da!

1
Cursurile online pentru copii ofera flexibilitate.

Credem ca acesta este principalul motiv care explica dezvoltarea spactaculoasa a paletarului de optiuni de educatie de acasa. Copiii nu trebuie sa fie intr-un anumit loc si anumita ora specifica pentru a urma un curs. Nu trebuie sa isi rupa programul familial si personal pentru a dezvolta un hobby sau pentru a invata ceva nou. Avand in vedere numeroasele optiuni disponibile de cursuri online pentru copii, nu exista multe piedici in a descoperi o limba straina noua, un instrument nou sau programarea software.

2
Cursurile online sunt convenabile inclusiv din punct de vedere financiar.

Tinand cont de costurile pentru gospodarie si alte cheltuieli ale casei, bugetarea educatiei online este un aspect la fel de important precum plata intretinerii. De aceea, devine esential faptul ca posibilitatile de cursuri online pentru copii sunt disponibile intr-o gama extrem de variata, la costuri mai mici decat cele offline. Nu este deci o surpriza ca accesul la aceste cursuri a explodat in ultimii ani.

3
Cursurile online ofera copiilor educatie imediata.

Sau, cum se zice in marketing, instant satisfaction: momentul in care se creeaza nevoia de invatare a unui subiect poate coincide cu momentul in care se poate incepe respectiva invatare. Imediat. Inveti chiar acum! Desigur, odata cu nevoia vine si o oferta fata de care e bine sa aratam prudenta. Nu toate cursurile online sunt de calitatea dorita. Dar ideea ramane: invatarea online este ceva ce copiii nostri pot accesa in aceasta secunda daca isi doresc.

4
Cursurile online pentru copii sunt foarte variate.

In scoala copiii au o structura de invatare fixa, bazata pe programa oficiala, iar cursurile sunt aceleasi pentru toata lumea, pe tot parcursul anului, an dupa an: matematica, istorie, geografie etc. In programa scolara este dificil sa introduci invataturi noi, specifice si relevante pentru timpurile pe care le traim. Invatarea online este nelimitata, subiectele sunt sau par nelimitate. Aproape orice isi doreste un copil sa invete poate gasi in mai multe variante online.

5
Cursurile online pentru copii sunt confortabile.

Timpurile pe care le traim sunt fara precendent in ceea ce priveste accesul la educatie: este multa, diversa si la noi acasa. Asa cum si noi cei mari am invatat din perioada pandemica, atmosfera de lucru si invatare ar putea face diferenta pentru rezultatele obtinute. Confortul de acasa are o modalitate de a imbunatati lucrurile. Sigur, este o chestiune de preferinta, unii copii ar putea prefera zgomotul constructiv al unui grup de lucru, altii linistea studiului individual. Cert este insa ca, practic, oriunde ajunge, WiFi poate oferi un scenariu de invatare confortabil.

6
Cursurile online pentru copii se potrivesc unei varietati de stiluri de invatare.

Plecand de la certitudinea ca fiecare suntem diferiti, si stilurile copiilor de invatare sunt diferite: sunt copii care prind totul din clasa, altii viseaza cu ochii deschisi in timpul predarii, sunt copii care se descurca mai bine la studiu individual sau de grup, unora li se potriveste stilul interactiv, live, altora stilul descriptiv, in scris. Sau sunt copii care au nevoie de putin din toate. Asa ca invatarea online se potriveste tuturor, indiferent de deprinderile anterioare sau personale. Ba chiar sunt copii carora li se potriveste manusa doar mediul de invatare online. Vestea buna este ca prin cursurile online copiii isi pot permite sa experimenteze, sa se gaseasca, sa isi identifice stilul, iar acest lucru le poate schimba viata.

7
Cursurile online pentru copii respecta ritmul fiecaruia.

In unele zile un copil ar putea avea o tona de energie si ar fi inspirat sa invete, in alte zile randamentul este mai scazut, iar cheful pentru subiectul cursului ar putea fi, la randul lui, mai scazut. In majoritatea cursurilor online copiii pot dedica cat de mult sau cat de putin timp doresc. Stim ca in cazul curbelor de invatare la copii totul depinde de timing: cand este odihnit, cand este bine dispus si conectat cu viata lui, cand este bine hranit si si-a luat portia de joaca in aer liber etc. Ca parinti, speram ca cei mici pot petrece cel putin cateva ore invatand pe parcursul zilei. Sau suntem multumiti daca studiaza zilnic o perioada de timp mai mica. Totul depinde de situatie, de ritmul fiecaruia. In aceasta perioada majoritatea parintilor opteaza pentru o sesiune prelungita de invatare pe bucati, de acasa, cu copii asezati pe scaunele lor, in cadrul unui program care le respecta nevoile.

8
. Cursurile online pentru copii si accesul la invatarea online imbunatatesc cunoasterea computerului si a internetului.

Sigur ca ne dorim pentru copiii nostri sa petreaca o cantitate limitata de timp in fata ecranului, dar acest lucru e valabil doar in cazul timpului de lucru nestructurat, recreational. Daca accesul la ecrane aduce cu sine o abilitate pe care copiii o vor folosi pe tot parcursul vietii, lucrurile se schima. Abilitatile online precum accesul la informatii, comunicare si colaborare sunt necesare pentru a invata si a reusi, nu doar la scoala, ci si in viata. Daca acest lucru vine mana in mana cu abilitati de operare a caculatorului, a anumitor aplicatii si platforme de invatare online, cu atat mai bine.

9
Cursurile online pot fi o prelungire nepretuita a cursurilor scolare,

cu metode mult imbunatatite si profesori extrem de abili si motivati. Exista un deficit de profesori in multe scoli, atat din punct de vedere numeric, cat si ca pregatire profesionala. Drept urmare, disciplinele sunt uneori predate de personal fara o calificare relevanta, mai ales in cazul materiilor vocationale. In aceasta situatie, cursurile online pot completa cu succes cursurile "la rece" practicate in scoli. Copiii iubesc tehnologia, iar invatarea digitala ii poate motiva sa studieze mai mult. In plus, au acces la o materie valoroasa, metode practice updatate "la cald", la nevoile vietii de zi cu zi, predata de profesori pregatiti si doritori sa transmita energia aceea buna, esentiala invatarii.

10
Cursurile online invata copiii cum sa autoinvete si cum sa isi urmareasca absolut orice vis.

Copiii care folosesc medii digitale de invatare, cursuri interactive live sau prezentari video inregistrate, devin mai implicati in studiile lor individuale. Ei gandesc, planifica si lucreaza conform propriei strategii. Acest mod de a invata ii ajuta sa devina indivizi automotivati, care pot lua singuri decizii. Cresterea lor ca indivizi este accelerata si devin lideri responsabili si disciplinati in domenii pe care chiar ei le-au ales. Indiferent daca visul lor este sa ia lectii de chitara electrica sau sa obtina Certificarea Internationala de Programator Junior Java Foundations de la ORACLE, totul este la un click distanta. Uriasa comoara a cunostintelor poate fi deblocata prin cursuri online.

Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii