Programa Academia Micilor Developeri ™

Cursuri de programare pentru copii. Explorează lumea tehnologiei, creează propriul tău joc și poti deveni Game Developer.
Icon
Creăm liderii tehnologiei de mâine, pixel cu pixel

Explorează cursurile de programare pentru copii

Explorează parcursul Educațional și programa de învățare personalizată pentru începători
  • Traseu 8-9 ani
  • Traseu 10-12 ani
  • Traseu 13-16 ani
  • Traseu 14-18 ani

Abordarea predării

Ne-am propus să educăm în cursanții Academiei nu doar tech skills, ci și abilități precum gândirea critică, încredere în sine, sentiment de împlinire și problem solving.
Abordarea predariiAbordarea predariiIconIconIcon

Distracție și învățare

Certificări internaționale recunoscute de companiile tech

Certificarea Java Foundations, Oracle University validează faptul că ai acumulat fundamentele programării în Java și poți demonstra atât cunoștințe conceptuale, cât și abilități practice.

Această certificare demonstrează, de asemenea, capacitățile tale, evidențiind potențialul tău de a deveni o resursă vitală pentru orice companie tech. În viitor orice job va avea o parte tehnologică, iar o certificare precum Java Foundations îți va conferi un avantaj competitiv în piață.

Image description

Absolvenții Academiei

Citește despre experiențele elevilor Academiei Micilor Developeri care acum sunt certificați Java Foundations și studiază sau lucrează în domeniu.
Alumni

Înscrie-l la o lecție demo

Fă primul pas către un set particular de abilități ce, odată cu certificarea, îți va aduce și un avantaj competitiv într-o piață tech-driven.

Ce ne întreabă părinții cel mai des?

Copilul trebuie să aibă noțiuni elementare de programare?
Arrow Down
Nu este necesar. Deschidem permanent grupe de începători, în care copilul va putea învăța programare de la zero.
De ce vârstă de înscriere este de 8 ani?
Arrow Down
Vârsta de înscriere este de minim 8 ani pentru că aceasta este vârsta minimă de la care un copil poate să rămână concentrat pe un proiect perioade îndelungate de timp, în cazul cursurilor noastre, 90 de minute. Ne dorim ca cei mici să se distreze la cursuri, dar mai ales să învețe, iar cu cât copilul este mai mare, cu atât beneficiază de mai multă valoare din urmarea cursurilor. Pentru cursurile de Java, vârsta minimă este de 13 ani, aceasta fiind limita la care un elev se poate înscrie, ulterior cursurilor, la examenul de certificare Oracle.
Ce pregătire au trainerii Academiei?
Arrow Down
Trainerii Academiei Micilor Developeri sunt studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil IT și au experiența în variate limbaje de programare. Ei beneficiază de traininguri continue în privința tehnicilor moderne de predare și comunicare cu copiii, sunt la curent întotdeauna cu ultimele noutăți din tehnologie. Sunt în primul rând mentori pentru elevii din Academie și vor deveni în scurt timp profesorii preferați ai copiilor.
Ce învață să facă după un an de studiu?
Arrow Down
Programa este gândită astfel încât elevii să își dezvolte logica de programare și gândirea algoritmica. În fiecare an de curs, vom învăța elemente noi și vom repeta elemente învățate anterior, precum bucle, condiții, variabile, astfel încât să construim bazele un tip de gândire care va fi baza învățării oricărui limbaj de programare în viitor. De la simplu la complex, prin implementare de proiecte practice, în fiecare lecție vom programa un joc, folosind la început programare cu blocuri de comandă, iar ulterior vom face trecerea către programare în linie de cod în limbaje precum Java, C#, Python.
Ce cunoștințe va dobândi la finalul cursurilor?
Arrow Down
Cursurile sunt modulare, astfel încât orice copil, mic sau mare, poate urma cursurile pe termen mai lung sau mai scurt. Trecând prin cursurile Academiei Micilor Developeri, elevii beneficiază de o nouă alfabetizare, cea digitală. Așa cum învață să scrie și să citească în limba maternă sau alte limbi străine, aici vor învăța să înțeleagă, să scrie și să descifreze "limba calculatoarelor". Nu toți copiii care urmează cursurile vor deveni programatori, însă toți vor înțelege, la nivel profund, cum funcționează tehnologia care va face parte, cu siguranță, din toate meseriile viitorului. Copiii și tinerii care urmează întreaga programă vor învăța să dezvolte proiecte în limbaje de programare precum Java, C# , Python, etc și vor avea opțiunea de certificare Java Foundation Junior Associate, de la Oracle.