Fii lider în educația digitală: Aplică pentru franciza Academia Micilor Developeri

Adu beneficiile Academiei Micilor Developeri în orașul tău. Aplică pentru o franciză profitabilă și creează, dintr-o investiție pe termen lung, o comunitate de copii pasionați de tehnologie care vor forma viitorul.
Alumni imageAlumni lines

De ce franciza educațională a Academiei este o investiție solidă?

Pentru că oferă oportunități extraordinare de învățare și dezvoltare în timp ce conduci o afacere de succes. Fiind de 11 ani pe piața românească cunoaștem particularitățile ei și avem soluții care garantează că din al 2-lea an Franciza îți va aduce profit. Iar in doar 2 ani îți recuperezi complet investiția.
Ellipse
1.000.000
Acesta este numărul de joburi vacante pentru specialiști IT în Uniunea Europeană. Și este domeniul cu cea mai mare creștere previzionată pentru viitor.
Programa Academiei Micilor Developeri ™
Curriculum și planurile de lecții moderne se întind pe 5 ani, pentru fiecare elev, și sunt construite după modelul american. De la primii pași în programare până la certificare internațională.
Franciză educațională validată de piață
În cei 11 ani de activitate pe piața educației IT din România am avut peste 30.000 de cursanți care au participat la cursurile Academiei.
Franciza unei școli de programare pentru copii

Decodificăm finanțele

Academia Micilor Developeri este o franciză profitabilă.
Taxa de intrare în franciza educațională este de 8.000 euro.

€8.000

Investiția inițială necesară deschiderii școlii de programare pentru copii și adolescenți cu toate facilitățile ultramoderne de programare este de 25.000 euro.

€25.000

Din al 2-lea an, Academia Micilor Developeri poate deveni o franciză profitabilă. Te vom susține să ai propria afacere de succes!

18 luni

Ești un partener bun pentru Academie?

Un partener potrivit este cel ce este motivat să ofere o educație calitativă, are abilități excelente de comunicare și e capabil să conducă și să dezvolte o echipă dedicată. De asemenea, are un spirit antreprenorial puternic și e dornic să construiască o afacere de succes într-un domeniu în plină expansiune.
Arrow iconPasionat de educație. Dedicat dezvoltării copiilor în zona tech;
Arrow iconComunicator activ. Persoană asertivă și orientată spre rezultate;
Arrow iconȚintește succesul. Capabil să conducă și să dezvolte o afacere în domeniul educațional.

Procesul pe scurt.

{ 1 }

Cunoaște traseuDacă ești pasionat de educația digitală și îți dorești să faci o afacere din asta, completează formularul referitor la francizare.

{ 2 }

Întâlnire de cunoaștereSemnăm un NDA și apoi ne cunoaștem, vedem dacă suntem un fit bun și dacă putem fi profitabili împreună.

{ 3 }

Vizitează-neNe vedem față în față la sediul nostru și apoi discutăm planul de afaceri.

{ 4 }

SemneazăSemnăm contractul și ne ocupăm de training în așa fel încât să fii profitabil și să ai un impact în societate.

{ 5 }

InaugureazăBaloane, confetii și preînscrieri. Deschidem oficial o nouă Academie a cărei director ești chiar tu.

Sumar de știut despre franciza profitabila Academia Micilor Developeri

Programare pentru copii: investiția finală în viitor
Poza articol
Sfaturi pentru gestionarea de succes a francizei tale
O franciză implică un acord comercial între un francizor și un francizat, oferind dreptul de a utiliza marca și modelul de afaceri în schimbul unei taxe. Pentru a gestiona eficient o franciză, trebuie să înțelegi complet sistemul, să adaptezi planul de afaceri, să monitorizezi performanța, să respecți sistemul de franciză, să investești în formarea echipei, să dezvolți strategii de marketing, să gestionezi finanțele, și să îmbunătățești procesele operaționale. Pentru franciza Academia Micilor Developeri, trebuie să împărtășești pasiunea pentru tehnologie și educație, să înțelegi conceptul și să te adaptezi la nevoile locale, să dezvolți strategii personalizate și să fii deschis la inovații. Accesează site-ul pentru mai multe detalii.
Poza articol
La ce să te aștepți când cumperi o franciză?
Achiziționarea unei francize implică responsabilități precum respectarea standardelor de calitate, gestionarea costurilor și suportul francizorului. Investiția inițială acoperă taxa de franciză, amenajarea spațiului și capitalul de lucru. Suportul oferit de francizor în instruire, marketing și operare este esențial. Gestionarea francizei presupune angajarea și supervizarea personalului, respectarea standardelor operaționale și comunicarea eficientă. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cheia succesului în acest domeniu competitiv.
Poza articol
6 pași esențiali pentru a deschide o franciză de succes
Pentru a începe o franciză de succes, începe prin autoevaluare și analizează aptitudinile și pasiunile tale. Apoi, cercetează piața și identifică oportunitățile potrivite. Evaluarea francizei și a asistenței oferite de francizor este crucială. Dezvoltă un plan de afaceri solid și negociază contractul de franciză cu atenție. Găsirea locației ideale este, de asemenea, esențială. Efectuarea acestor pași te poate ajuta să îți realizezi visul de a deveni un antreprenor de succes în lumea francizelor.

Ce ne întreabă francizații cel mai des?

Ce este o franciză?
Arrow Down
Francizarea este un model de afaceri unde o persoană (francizorul) acordă dreptul unei alte persoane (francizatul) de a opera o afacere folosind numele, brand-ul și modelul de afaceri al francizorului, în schimbul unei taxe și/sau a unui procent din vânzări.
Cum vă diferențiați de concurenții dvs. sau de alte francize similare?
Arrow Down
Academia Micilor Developeri este singurul program extracurricular de învățare IT cu elevi certificați internațional, deținători ai diplomei "Java Foundations Junior Associate", emisă de către Oracle. Programa Academiei Micilor Developeri este dezvoltată astfel încât să asigure elevilor un parcurs de învățare cu rezultate remarcabile, dar mai ales măsurabile.
Ce sprijin oferă Academia Micilor Developeri pentru francizați?
Arrow Down
Suport complet pentru francizați: programă complexa care acopera 4 ani de studiu, planuri de lecții, manual de brand, asistență în recrutarea echipei inițiale, instruire pentru manageri și profesori, asistență în deschiderea centrului și suport de marketing. Ne asigurăm că sunteți bine pregătit pentru a vă dezvolta afacerea cu succes.
Există vre-un teritoriu exclusiv pentru francizați?
Arrow Down
Da, fiecare francizat primește un teritoriu exclusiv, garantând că nu va exista un alt centru "Academia Micilor Developeri" într-o rază pe care o vom stabili împreună, în funcție de teritoriul targetat.
Care este durata contractului de franciză?
Arrow Down
Contractul standard este pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de reînnoire.
Ce mă face pe mine un candidat ideal?
Arrow Down
Căutăm persoane interesate de educație și tehnologie, cu aptitudini antreprenoriale și cu dorința de a face o diferență în comunitate, care să aibă posibilitatea financiară, prin resurse proprii sau alte tipuri de finanțări, să investească în deschiderea unui centru educațional.

Scrie-ne pentru detalii

Aplică acum pentru o franciză Academia Micilor Developeri și construiește propria ta Academie.
Nume*
Email*
Telefon*
Mesaj