Drumul de la primii pași în programare către un viitor Game Developer

Traseu Educațional 10-12 ani

Traseul Educațional Galben este creat pentru copiii cu vârste între 10-12 ani și presupune implementarea elementelor de bază în programare în proiecte practice, conturate pe nivele de dificultate.
De la începător la certificare internațională

Curriculum inovator

Elevii descoperă lumea tech în cel mai bun mediu de programare dezvoltat pentru copii: scratch. Creăm propriile proiecte și structurăm cunoștințele de programare, printr-o joacă serioasă.Fiecare lecție dezvoltă și susține logica de programare și gândirea critică, integrând concepte complexe precum variabilele, condiții, coordonate de mișcare și elemente de grafică și matematice.
educatie internationaleeducatie internationaleIconIcon

Unde liniile de cod devin trasee

Explorează parcursul educațional și programa de învățare personalizată destinată studenților junior level (10-12 ani).

Vezi ce impresii au părinții și elevii despre cursurile Academiei

Joburi fără frontiere, pasiuni entuziaste și rezultate pe măsură!
0

Distracție și învățare

Certificări internaționale recunoscute de companiile tech

Certificarea Java Foundations, Oracle University validează faptul că ai acumulat fundamentele programării în Java și poți demonstra atât cunoștințe conceptuale, cât și abilități practice.

Această certificare demonstrează, de asemenea, capacitățile tale, evidențiind potențialul tău de a deveni o resursă vitală pentru orice companie tech. În viitor orice job va avea o parte tehnologică, iar o certificare precum Java Foundations îți va conferi un avantaj competitiv în piață.

Image description

Ce trebuie să știi despre cursuri și ce să pregătești pentru participare?

Cursurile se pot parcurge online sau într-unul din sediile cu predare fizica. În urma completării formularului de înscriere la un traseu educațional și a achitării primei luni de abonament, vei fi înscris/ă automat în grupa selectată, conform datelor alese de tine în formularul de înregistrare. În cazul în care optezi pentru cursurile online, cu minim o zi înainte de începerea cursului vei primi, pe emailul cu care te-ai înregistrat, datele de acces la clasa online. Programele cu care lucrăm sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăti suplimentare din partea ta. Pentru cursurile online, vei avea nevoie de calculator cu audio și video funcțional și de conexiune stabilă la internet sau, în cazul în care optezi pentru cursuri cu prezență fizică, copiii pot lucra pe calculatoarele din centrele Academiei Micilor Developeri. Pentru predare online, folosim platforma Zoom pentru a facilita interacțiunea dintre profesor și cursanți, te rugăm să ai un cont pregătit cu numele elevului. Programa este gândită modular,astfel încât un cursant poate parcurge oricât dorește din traseul la care se înscrie.
participare internationaleparticipare internationaleIconIcon

Cumpără acum abonamentul lunar și beneficiază de reducere!

399 lei350 lei/lună

Ce ne întreabă părinții cel mai des?

Copilul trebuie să aibă noțiuni elementare de programare?
Arrow Down
Nu este necesar. Deschidem permanent grupe de începători, în care copilul va putea învăța programare de la zero.
De ce vârstă de înscriere este de 8 ani?
Arrow Down
Vârsta de înscriere este de minim 8 ani pentru că aceasta este vârsta minimă de la care un copil poate să rămână concentrat pe un proiect perioade îndelungate de timp, în cazul cursurilor noastre, 90 de minute. Ne dorim ca cei mici să se distreze la cursuri, dar mai ales să învețe, iar cu cât copilul este mai mare, cu atât beneficiază de mai multă valoare din urmarea cursurilor. Pentru cursurile de Java, vârsta minimă este de 13 ani, aceasta fiind limita la care un elev se poate înscrie, ulterior cursurilor, la examenul de certificare Oracle.
Ce pregătire au trainerii Academiei?
Arrow Down
Trainerii Academiei Micilor Developeri sunt studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil IT și au experiența în variate limbaje de programare. Ei beneficiază de traininguri continue în privința tehnicilor moderne de predare și comunicare cu copiii, sunt la curent întotdeauna cu ultimele noutăți din tehnologie. Sunt în primul rând mentori pentru elevii din Academie și vor deveni în scurt timp profesorii preferați ai copiilor.
Ce învață să facă după un an de studiu?
Arrow Down
Programa este gândită astfel încât elevii să își dezvolte logica de programare și gândirea algoritmica. În fiecare an de curs, vom învăța elemente noi și vom repeta elemente învățate anterior, precum bucle, condiții, variabile, astfel încât să construim bazele un tip de gândire care va fi baza învățării oricărui limbaj de programare în viitor. De la simplu la complex, prin implementare de proiecte practice, în fiecare lecție vom programa un joc, folosind la început programare cu blocuri de comandă, iar ulterior vom face trecerea către programare în linie de cod în limbaje precum Java, C#, Python.
Ce cunoștințe va dobândi la finalul cursurilor?
Arrow Down
Cursurile sunt modulare, astfel încât orice copil, mic sau mare, poate urma cursurile pe termen mai lung sau mai scurt. Trecând prin cursurile Academiei Micilor Developeri, elevii beneficiază de o nouă alfabetizare, cea digitală. Așa cum învață să scrie și să citească în limba maternă sau alte limbi străine, aici vor învăța să înțeleagă, să scrie și să descifreze "limba calculatoarelor". Nu toți copiii care urmează cursurile vor deveni programatori, însă toți vor înțelege, la nivel profund, cum funcționează tehnologia care va face parte, cu siguranță, din toate meseriile viitorului. Copiii și tinerii care urmează întreaga programă vor învăța să dezvolte proiecte în limbaje de programare precum Java, C# , Python, etc și vor avea opțiunea de certificare Java Foundation Junior Associate, de la Oracle.