Local Business, Global Impact

Academia Online

La Academia Micilor Developeri Online, găsești o gamă variată de cursuri online pentru copii și adolescenți, gândite modular și așezate în programă ca niște cărămizi care structurează o fundație solidă a disciplinei de Computer Science, pe care sunt construite trasee educaționale pentru fiecare categorie de vârstă: 8-9 ani, 10-13 ani și 14-18 ani.

Cursurile se predau live, interactiv, prin Zoom, în clase de 8-10 copii și un profesor, începând de la cursurile de logică de programare pentru începători, cursuri de programare cu Scratch, până la programare Lua cu Roblox, cursuri de programare jocuri și aplicații pentru Android și IOS, cursuri de programare Java, Minecraft Modding sau cursuri de modelare personaje și scene de joc 3D în Unity și Blender.

Toate acestea sunt transpuse în programa noastră astfel încât copiii și tinerii să poată parcurge un drum distractiv și util, în care învățarea este o experiență plăcuta și interactivă alături de instructorii Academiei, de la primii pași în programare până la prima certificare Java Foundations.

Sediu
SediuSediuSediu
Icon0771 275 337
Iconcursuri@miciideveloperi.ro
IconZoom cu clase online, live, interactive, din confortul casei tale

Lecție Demo Gratuită

Înscrie copilul la o lecție demo și deschide-i porțile către o lume a tehnologiei și creativității oferindu-i în același timp abilități de programare recunoscute internațional.
8-9 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii vor învăța să programeze în Scratch o secvență din jocul Minecraft. Îi vom programa pe Steve sau Alex să se plimbe și să interacționeze cu un Creeper într-o lume simulată, exact ca în joc, învățând în acest timp noțiuni precum: buclă, animație, structuri condiționale.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
10-12 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii au șansa să descopere cum a fost creat Minecraft și să recreeze o scenă din joc prin programarea interacțiunilor dintre personajele Alex, Steve și Creeper, într-o logică de programare complexă, învățând noțiuni precum: coordonate, variabile, condiții.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
13-16 Ani
Demo programare Game Dev
Adolescenții vor programa un joc multiplatforma alături de profesorul alocat, în timp ce vor învăța despre game design și gândirea creativă. Jocurile create în G Develop pot fi publicate pe IOS, Android sau Web. "Seriously break into the game industry"
ClockDurată: 1h
LaptopGame Dev
Scurtcircuitează drumul spre programare

Trasee educaționale disponibile

Aici găsești, pe vârste și nivel de cunoștințe de programare, cursurile care sunt disponibile pentru copilul tău în această Academie.
  • Parcurs Educational 8-9 ani
  • Parcurs Educational 10-12 ani
  • Parcurs Educational 13-16 ani
  • Parcurs Educational 14-18 ani

Povești de succes

Cursurile Academiei au continuitate în viața reală. Poți vedea povești de succes ale studenților Academiei care acum sunt certificați Java Foundations și studiază sau lucrează în domeniul IT.
Alumni

Descoperă ce spun părinții despre Academie

Joburi fără frontiere, pasiuni entuziaste și rezultate pe măsură!
0

Înscrie-ți copilul acum la un curs gratuit de programare prin joacă!

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-și dezvolta gândirea critică, abilități de problem solving și curiozitatea în timp ce învață abilități de programare într-un mod distractiv și captivant. Înscrie-l la o lecție demo și deschide porțile către o lume a tehnologiei și creativității.