Programa Academiei Micilor Developeri ii pregateste pe elevi in vederea obtinerii certificarii internationale Java Foundations, Oracle University. Aceasta certificare internationala ii plaseaza pe copii in randul programatorilor juniori.

Cursantii Academiei Micilor Developeri au ajuns de la primii pasi in utilizarea programelor, la stapanirea unor limbaje complexe de programare cum este Java. Performanta lor si a Academiei este incununata de recunoastere internationala, oferita de catre o reputata institutie din industria IT, Oracle University. Java ocupa locul 1 in topul celor mai utilizate limbaje de programare, iar programatorii Java sunt printre cei mai bine platiti developeri din lume.

Luca_Strambeanu

Luca Strambeanu (certifcat la 14 ani)

Luca este elev al Academiei Micilor Developeri din anul 2018. A obținut certificarea de programator junior "Java Foundations Certified Junior Associate" in anul 2022.

"Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa obtin certificarea Oracle, dar sincer, imi pare rau ca s-a terminat." ne transmite Luca. "Materia este foarte interesanta, variata, nu m-am plictisit niciodata. Profesorii sunt tineri, dedicati, abia asteapta sa raspunda la orice intrebare. Cu ajutorul Academiei Micilor Developeri, pot sa imi continui drumul spre o cariera in domeniul IT."

Andrei_Ispir

Andrei Ispir (certificat la 17 ani)

Andrei a inceput cursurile la Academia Micilor Developeri in februarie 2020, chiar inainte de lock-down. După primele sedinte de Java incepatori care au avut loc in sala de clasa, a realizat ca ii place programarea si ca dorește sa o studieze pe termen lung, așa ca a ales sa continue online, aceasta varianta de studiu oferindu-i o mai mare flexibilitate si mai mult timp castigat in programul zilnic. Doi ani mai târziu, in anul 2022, a susținut examenul de certificare Java Foundations, la Oracle University si a obtinut diploma de Java Foundations Certified Junior Associate..

Andrei este pasionat de informatica, călătorii, navigație si scufundari.

Andrei Ghebaur

Andrei Ghebaur (certificat la 14 ani)

Andrei Ghebaur a inceput cursurile la Academia Micilor Developeri in anul 2017, la varsta de 10 ani. Patru ani mai tarziu, parcursese deja toata programa cat si cursurile extra curricullum si, la varsta de 14 ani, a sustinut examenul de certificare Java in cadrul Oracle University, obtinand certificarea Oracle Java Foundations Certified Junior Associate.

"Visul meu de a deveni game developer si descoperirea pasiunii pentru programare m-au determinat sa vin la cursuri pe termen lung. In plus, a contat si convingerea ca a crea lucruri cu propriile mele maini este ceva ce merita facut si cautat tot timpul. In afara programării, imi place sa ma antrenez (sunt legitimat la un club de box din cartier) si sa gatesc."

Mihnea_Boghiu

Mihnea Boghiu (certificat la 15 ani)

Elev al Academiei Micilor Developeri din anul 2017, a parcurs toate modulele de studiu din programa.

"Experienta anilor la Academia Micilor Developeri reprezinta cea mai productiva perioada din viata mea de pana acum. A fost provocator si interesant; dificil uneori, dar suportul constant al formatorilor si pasiunea m-au determinat sa continui. Am crescut in Academie si le multumesc tuturor, pentru ca mi-au deschis un drum catre ceea ce intentionez sa-mi devina profesie.

Stefan-Petrisor

Stefan Petrisor (certificat la 15 ani)

Timp de 4 ani, Stefan a participat la cursurile de informatică organizate de Academia Micilor Developeri. În prima zi, la linia de start, copii de vârste diferite, din școli diferite, unii mai vorbăreți, alții mai tăcuți, dar toți aveau o pasiune comună: CALCULATORUL.
An după an a adunat multe cunoștințe și abilități, pornind timid de la Scratch și Python, continuând apoi cu Greenfoot și până la nivelul Java Foundations. A învățat limbaje de programare, iar Certificarea ORACLE pe care a obținut-o i-a dat încredere și a deschis noi orizonturi pentru el.

“Mulțumim în mod special profesorului Ștefan Barbu si felicităm întreaga echipă care ne-a însoțit în toată această perioadă! Academia Micilor Developeri nu doar sădește în sufletele copiilor un vis, dar și le dă încrederea că pot reuși!”

Eric_Learschi

Eric Learschi (certificat la 16 ani) a inceput cursul “Primii pasi in programare” in anul 2017, invatand la prima lectie cum sa faca o mica animatie cu un catelus si o pisica digitala. Trei ani mai tarziu, trecand prin toate nivelurile de studiu ale Academiei Micilor Developeri, a invatat sa programeze in linie de cod in unul dintre cele mai populare si cautate limbaje din lume: Java.

„Am inceput cursurile la Academia Micilor Developeri cand eram in clasa a VI-a. Ce m-a atras la modulele la care am participat a fost diversitatea lor. Pasiunea pentru informatica, profesorii si colegii m-au facut sa continui aici. Participarea la modulele de Scratch,dezvoltare de aplicatii mobile, robotica, Python si Java m-au ajutat sa obtin un nivel ridicat al cunostintelor de programare. Programarea este o posibila profesie. Momentan este o pasiune si o modalitate prin care ma pot dezvolta personal si imi pot pune in valoare imaginatia”.

“Eric a luat astazi examenul “1Z0-811 Java Foundations” si suntem foarte mandri de succesul lui, mai ales ca vine in urma unei munci sustinute. Un rol determinant in obtinerea primei certificari IT din cariera lui il are Sebastian Erlich (n.a. profesor al Academiei Micilor Developeri inca de pe bancile facultatii), caruia vreau sa ii multumesc in numele intregii noastre familii, iar multumirile noastre se indreapta si catre intreaga echipa a Academiei Micilor Developeri pentru profesionalism si dedicare. Anii pe care Eric i-a petrecut in familia Micilor Developeri i-au deschis apetitul pentru tehnologie, l-au ajutat sa abordeze un pic mai metodic materiile scolare. Ne bucuram ca Academia Micilor Developeri l-a incurajat sa isi testeze cunostintele intr-un examen serios, de nivel international, succesul obtinut fiind unul dintre cele mai importante la varsta lui de nici 16 ani”. – Emma si Bogdan Learschi, parinti.

 Edi Cretu

Eduard Cretu (certificat la 17 ani) este elev in cadrul Academiei Micilor Developeri de la finalul anului 2016. La randul lui, a parcurs intreaga programa, precum si cursuri extra-curriculare (cum ar fi cel de creare site-uri WEB sau Python) si a obtinut cu succes, in urma examenului, prima sa certificare de programator junior.

“Programarea pentru mine este un hobby. Am dorit si doresc sa continui cu programarea deoarece imi face placere sa lucrez alaturi de colegii mei si astept cu nerabdare sa devenim parteneri la proiectele viitoare. Sper ca voi putea sa imbin aceasta pasiune a mea cu cariera in muzica pe care vreau sa o imbratisez.”

Cristian-Balteanu

Alexandru Cristian Balteanu (certificat la 14 ani), elev al Academiei Micilor Developeri din anul 2017, este recunoscut si certificat de catre compania ORACLE ca “Certified Junior Associate”. Performanta se datoreaza parcurgerii tuturor etapelor de invatare a programarii, sub indrumarea unor profesori talentati si dedicati, dar si pasiunii sale pentru informatica si disciplinei de lucru.

Daca la inceput jocurile au fost atractia principala, in scurt timp ma intrebam mereu cum functioneaza acestea, cum sunt facute, cine le creeaza. Raspunsurile le-am gasit la Academia Micilor Developeri, fiind tot timpul interesat sa urmez pas cu pas toate lectiile predate de minunatii profesori. Nu a fost usor, insa stiu ca de acum inaninte pasesc cu incredere mai departe in lumea programarii, sperand ca, la un moment dat, voi fi mandru de munca si pasiunea mea.”

calin

Călin Baculescu (certificat la 14 ani), elev al Academiei Micilor Developeri inca din anul 2016 a parcurs la randul sau toate modulele de studiu din programa. A avut curajul sa sustina examenul de certificare Oracle in aceeasi vara in care a sustinut examenul de capacitate.

“Sa inteleg cum functioneaza calculatoarele a reprezentat pentru mine, de când eram mic, o activitate plăcută pe care o practicam destul de rar. Mulțumită unor profesori dedicați am reușit să mă dezvolt în domeniul IT și să îmi croiesc calea spre o carieră de programator. Succesul este doar ce iese la suprafață, însă în spatele unei reușite se află ore de muncă, pasiune și voință!”

Image

Inscrie-te la ora gratuita de
programare

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii