Dă-i copilului tău șansa
la o cariera internationala in IT

Înscrie-l la un curs demo gratuit de programare.
Durează 60 de minute. Poți opta să fie online sau în sala de curs.
8-18 ani (începător-avansat)

Ce obții în ora gratuită

  • Garantăm că va fi o oră petrecută ALTFEL pe ecrane: cu folos
  • Copilul se va distra, programând primul său joc. Îl descarcă la final
  • Copilul va descoperi programarea într-un mod plăcut
  • Ți se vor prezenta cursurile pe care le poate urma
  • Vei afla cum îl pot ajuta certificările internaționale
Rezervă ora gratuită

Cum decurge ora demo

De ce să alegi un curs de programare
pentru copilul tău?

Are job asigurat.
Există un mare deficit
de IT-iști

La nivel European există un deficit
de specialiști IT de peste
1.000.000

Va avea acces la o
piață globală, poate
lucra de oriunde

Programarea software este
considerată limba de circulație
internațională a viitorului

Va avea multe
opțiuni, din domenii
diverse

În viitor, toate meseriile vor avea o
componentă de tehnologie. Deci
va putea activa în orice domeniu

Rezervă ora gratuită

Ce au special cursurile noastre

  • Sunt singurele din România care oferă certificare internațională direct de la ORACLE
  • Sunt dezvoltate de catre specialisti IT și pedagogi cu experienta internationala. Metoda principală: învățare prin proiecte
  • Sunt îmbunătățite, an de an, începând din 2013
  • Sunt adaptate nivelului de pregătire al copilului. Deschidem lunar grupe noi
Rezervă ora gratuită

Ce ne recomandă

98.47% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile

Alexandru Cristian Balteanu, cursant “Daca la inceput jocurile au fost atractia principala, în scurt timp mă intrebam cum functioneaza, cum sunt facute, cine le creeaza.
Raspunsurile le-am gasit la Academia Micilor Developeri și la minunatii profesori de aici.”

Alexandru, elev al Academiei Micilor Developeri din anul 2017, este certificat de catre compania ORACLE ca Certified Junior Associate
Andrei Ghebaur, cursant “Visul meu de a deveni game developer și descoperirea pasiunii pentru programare m-au determinat sa vin la cursuri pe termen lung. În plus, a contat și convingerea ca a crea lucruri cu propriile mele maini este ceva ce merita facut și cautat tot timpul. În afara programării, imi place sa mă antrenez (sunt legitimat la un club de box din cartier) și sa gatesc.”
Ivona Berceanu, parinte “Cursuri adaptate pentru nivelul de intelegere al copiilor, un continut excelent, accesibil si antrenant. Copiii sunt incredibil de fericiti ca pot invata informatica si ca pot programa jocuri. Va felicit pentru munca frumoasa pe care o desfasurati si pentru timpul investit in formarea copiilor.”
Formular de rezervare curs demo gratuit

1
Alege grupa de vârstă
Modifica

Pasul următor

2
Alege ziua, ora și locul (sală sau online)
Modifica

Sau la unul din sediile noastre

Pasul următor

3
Alege data
Modifica

Pasul următor

4
Introdu mail, telefon și trimite rezervarea

Au scris despre noi

Rezervă ora gratuită

Întrebări frecvente

Nu este necesar. Deschidem permanent grupe de începători, în care copilul va putea învăța programare de la zero.

Varsta de inscriere este de minim 8 ani pentru ca aceasta este varsta minima de la care un copil poate sa ramana concentrat pe un proiect perioade indelungate de timp, in cazul cursurilor noastre, 90 de minute. Ne dorim ca cei mici sa se distreze la cursuri, dar mai ales sa invete, iar cu cat copilul este mai mare, cu atat beneficiaza de mai multa valoare din urmarea cursurilor.

Pentru cursurile de Java, varsta minima este de 13 ani, aceasta fiind limita la care un elev se poate inscrie, ulterior cursurilor, la examenul de certificare Oracle.

Profesorii Academiei Micilor Developeri sunt studenti sau absolvenți ai facultaților cu profil IT si au experiența in variate limbaje de programare. Ei beneficiaza de traininguri continue in privinta tehnicililor moderne de predare si comunicare cu copiii, sunt la curent intotdeauna cu ultimele noutati din tehnologie. Sunt in primul rand mentori pentru elevii din Academie si vor deveni in scurt timp profesorii preferați ai copiilor dumneavoastra.

Programa este gandita astfel incat elevii sa isi dezvolte logica de programare si gandirea algoritmica. In fiecare nivel de curs, vom invata elemente noi si vom repeta elemente invatate anterior, precum bucle, conditii, variabile, astfel incat sa construim bazele un tip de gandire care va fi baza invatarii oricarui limbaj de programare in viitor. De la simplu la complex, prin implementare de proiecte practice, in fecare lectie vom programa un joc, folosind la inceput programare cu blocuri de comanda, iar ulterior vom face trecerea catre programare in linie de cod, in limbaje precum Java, C#, Python.

Cursurile sunt modulare, astfel incat orice copil, mic sau mare, poate urma cursurile pe termen mai lung sau mai scurt. Trecand prin cursurile Academiei Micilor Developeri, elevii beneficiaza de o noua alfabetizare, cea digitala. Asa cum invata sa csrie si sa citeasca in limba materna sau alte limbi straine, aici vor invata sa intelaga, sa scrie si sa descifreze "limba calculatoarelor".

Nu toti copiii care urmeaza cursurile vor deveni programatori, insa toti vor intelege, la nivel profund, cum functioneaza tehnologia care va face parte, cu sigranta, din toate meseriile viitorului.

Copiii si tinerii care urmeaza intreaga programa, vor invata sa dezvolte proiecte in limbaje de programare precum Java si C# si vor avea optiunea de certificare Java Foundation Junior Associate, de la Oracle.

Vrei informații suplimentare?

Cine suntem?

Începând din anul 2013, dezvoltăm și predăm cursuri de programare software, robotica și gândire algoritmica pentru copii și adolescenți, sub marca “Academia Micilor Developeri”, atât în clase online cât și în centrele deschise de parteneri francizati. Academia Micilor Developeri este singura scoală de programare pentru copii din România care are elevi certificați international Oracle, "Java Foundations Junior Associate".

Proprietarul mărcii și conceptului “Academia Micilor Developeri” este compania Code Skills SRL, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25783/16.11.2015.

Detalii despre organizarea cursurilor si lectiilor gratuite

Cursurile si lecții demonstrative gratuite, atelierele si workshopurile se pot organiza atat online cat si cu prezenta fizica, in centrele Academiei Micilor Developeri. La înscriere, aveți opțiunea de a alege una sau mai multe dintre aceste variante de participare.

Cursurile online se desfășoară folosind aplicația Zoom. Pentru a participa aveți nevoie de o conexiune la internet si de un calculator cu microfon, căsti/speaker si camera web (citeste mai mult)

O ședință de curs durează 90 minute.

O ședință demonstrativă gratuita durează 60 de minute.

În urma înscrierii pe care o efectuați la lecțiile gratuite sau la cursurile Academiei Micilor Developeri, veți primi pe mailul furnizat datele de acces la clasele online sau detaliile necesare participării la cursuri cu prezenta fizica; detaliile includ: linkuri de acces la clasele de Zoom, adrese, hărți, fotografii, conduită de participare la lecții.

Vă încurajăm să folosiți pentru înscriere adresa de email a unui adult, întrucât aceasta vă fi folosită pentru comunicări de ordin administrativ și logistic.

Numărul de telefon din formularele de înscriere este necesar pentru confirmarea locului rezervat, vă fi utilizat pentru remindere și notificări legate exclusiv de înscrierea pe care o efectuați.

Programele cu care lucrăm la ore sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăti suplimentare din partea dumneavoastră.

Veți avea nevoie de calculator cu audio și video funcțional și de conexiune stabilă la internet sau, în cazul în care optați pentru cursuri cu prezență fizică, copiii pot lucra pe calculatoarele din centrele Academiei Micilor Developeri. Atenție, nu se poate lucra de pe telefon sau tableta.

Vă rugam, în timpul orelor online, să nu faceți capturi de ecran sau înregistrări cu participanții. Unele ședințe de curs pot fi înregistrate de către organizator, însă imaginile nu vor fi făcute publice, nu vor fi stocate mai mult de 30 de zile și vor fi folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea organizării cursului.

În cazul în care se vor face filmări, înregistrări sau fotografii la orele de curs sau la orele demonstrative, veți fi anunțați în prealabil de acest lucru, prin email. Participarea copiilor la respectivele ore va fi considerat drept acordul dumneavoastră că respectivele imagini să fie utilizate în scop publicitar.

Informații importante despre organizarea cursurilor

Grupele de curs vor fi constituite de un număr cuprins între 8 și 12 copii, grupați în funcție de vârstă și în funcție de nivelul de studiu la care au ajuns în programa Academiei Micilor Developeri.

Numărul minim de cursanți pentru formarea și menținerea unei grupe este de 8 participanți. Ne rezervăm dreptul de a desființa, reprograma, comasa grupele care au un număr mai mic de 8 cursanți.

Ședințele la care un cursant nu a participat pot fi recuperate exclusiv din platforma de e-learning, la care cursanții au acces gratuit.

Accesul la platforma de e-learning se acordă după prima plată efectuată, pe mail-ul cu care v-ați înregistrat în baza de date a Academiei Micilor Developeri.

Nu se pot organiza recuperări ale ședințelor neefectuate alături de alte grupe.Vacanțe și zile libere: acestea nu se suprapun cu vacanțele din calendarul scolar din sistemul public de învățământ, fiecare grupă având propriul calendar de curs, comunicat părinților la înscrierea într-o anumită grupă.

Academia Micilor Developeri nu organizează de obicei cursuri în intervalul 24-26 decembrie și 1-4 ianuarie și nici în prima și a doua zi a Paștelui ortodox.

Elevii pot parcurge cursul o perioadă de timp mai scurtă sau mai lungă, în funcție de preferințe și program, având posibilitatea să se retragă și să se re-alăture grupelor, programa fiind gândită modular,astfel încât să poată fi reluată cu ușurință în cazul unei eventuale pauze.

Lecțiile online pot fi înregistrate. Filmările ședințelor de curs nu vor fi publicate fără acordul dumneavoastră. Acestea sunt folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea predării și pentru a verifica eventuale probleme tehnice apărute. Filmările se vor stoca maxim 30 de zile, după care vor fi șterse.

Copyright

Materialele si proiectele de curs, materialale din platforma de e-learning sunt supuse legii copyright-ului si nu pot fi reproduse, împrumutate, trimise catre terte parti.

Plăti

Cursurile sunt compuse din module de 12 sau 16 ședințe a câte 90 minute fiecare.

Atelierele și workshop-urile sunt constituite dintr-o ședință unică, care poate avea intre 60 și 90 de minte.

Unele cursuri, ședințe sau ateliere apar marcate pe site și în campanii că și "gratuite", caz în care cursanții înscriși la acestea nu vor plăti taxe de înscriere și participare.

Pentru cursurile contra cost, rezervarea locului în grupă se realizează prin plata cursului, înainte de prima ședință a nivelului de studiu.

Înscrierea într-o grupă se consideră efectuată în momentul în care contravaloarea cursului esteînregistrată în sistemul Academiei Micilor Developeri și confirmarea rezervării locului este trimisă pe mailul furnizat de către dumneavoastră la înregistrare.

Cursul se poate plăti fie integral, fie în 3, respectiv 4 tranșe lunare.

Costul unui curs rămâne neschimbat indiferent de numărul de ședințe la care se prezintă cursantul.

Depășirea termenului de plată cu mai mult de 14 zile calendaristice duce la anularea rezervării locului în grupă, caz în care va fi necesară efectuarea plății pentru reînscriere, nefiind însă garantat locul în aceeași grupă.

Acceptăm plăți online cu cardul, prin Mobilpay Netopia. Când procesăm plățile, unele dintre datele dumneavoastră vor fi transmise către Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și totalul facturat. Mai multe despre politica de confidențialitate a Netopia.

Academia Micilor Developeri are perioade de promoții, putand conține urmatoarele tipuri de discounturi, care nu sunt cumulative:


Vouchere care pot fi cumulate cu alte tipuri de reducere


Politica de livrare

În urma achitării cursului, veți fi înscris/a automat la curs, conform datelor introduse în formularul de înregistrare.

Cu minim o zi înainte de începerea cursului, veți primi, pe emailul cu care v-ați înregistrat, datele de logare la platforma de predare, împreună cu programele pe care va trebui să le instalați în calculator, necesare pentru desfășurarea cursului.

În cazul cursurilor cu prezență fizică, veți primi pe e-mail detaliile de acces la sediul la care ați efectuat înscrierea.

Este necesar să folosiți o adresă de mail pe care să o verificați și să o utilizați în mod curent.

Pentru participarea la curs în bune condiții veți avea nevoie de un calculator cu casca/speaker, microfon și cameră web funcționale și de o conexiune stabilă la internet.

Programele cu care lucrăm sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăti suplimentare din partea dumneavoastră.

În cazul în care întâmpinați dificultăți de logare sau nu primiți mailul cu datele de logare, cât și în cazul în care doriți să reprogramați un curs achiziționat, vă rugăm să ne contactați.

Politica de renunțare

Garantăm returnarea integrală a sumei achitate în avans în cazul în care cursantul nu poate participa la curs din motive tehnice. Motiv tehnic reprezintă orice problemă care a fost întâmpinată de către cursant/reprezentantul acestuia și care a fost anunțată, înainte sau după începerea cursului, către organizator și care nu a putut fi remediată într-un termen suficient de scurt încât să îi permită cursantului accesul la clasă. Contravaloarea ședințelor deja efectuate nu se va returna.

În cazul retragerii voluntare din alte motive decât cele tehnice descrise mai sus, se va rambursa suma datorată, mai puțin taxa administrativă. Taxa administrativă care se reține din suma achitată pentru un curs este de 200 de lei.

O cerere de rambursare a contravalorii unui curs poate fi trimisă în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data achitării cursului, cu condiția ca elevul să nu fi participat la cursul achitat.

Dacă doriți returnarea contravalorii cursului achitat în avans, vă rugăm să trimiteți cererea de rambursare pe emailul din pagina de contact, menționând numele cursantului și contul bancar în care doriți returnarea sumei.

Informare de confidențialitate a datelor personale

Conform legilor în vigoare și a Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD), Academia Micilor Developeri vă informează că datele personale procesate sunt administrate în condiții de siguranță și numai, pentru scopurile specificate. Această Informare de Confidențialitate o să vă ajute să înțelegeți ce date personale colectăm, de ce le colectăm, ce facem cu ele, care sunt drepturile dvs cu privire la utilizarea datelor personale și cum vă puteți exercita aceste drepturi.

Cine le colectează?

Orice date personale furnizate către sau colectate de către www.miciideveloperi.ro prin înscrierea pe care ați făcut-o pe site sunt procesate de către:
Code Skills SRL, CUI RO 32006710, B-dul Regina Elisabeta nr. 28, corp A, sector 5, București, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25783/16.11.2015

Cui vor fi transmise ele?

În funcție de orașul și de centrul la care v-ați înscris, următoarele entități juridice care reprezintă partenerii francizati ai Code Skills SRL au acces la datele dumneavoastră:
– Academia Micilor Developeri Drumul Taberei: Coding Squad SRL, CIF 41984167, J23/5416/2019, Str. Prelungirea Ghencea 45 Bragadiru.
– Academia Micilor Developeri Nerva Traian: Code Skills Development SRL, CUI 41242486, J40/7624/2019, B-dul Regina Elisabeta nr. 28, corp A, sector 5, București.

Ce date personale sunt colectate?

Date cu caracter personal înseamnă orice informații care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o anumită persoană. Academia Micilor Developeri colectează date personale ale minorilor numai cu consimțământul în prealabil al părinților sau a unui tutore legal prin intermediul formularelor de înscriere la cursurile pe termen lung sau la lecțiile gratuite. Astfel, numele cursantului, numele părintelui, data de naștere a cursantului, adresa de email, numărul de telefon și orașul în care locuiți sunt colectate. Prin completarea datelor personale în formularele de înscriere la lecțiile demonstrative sau la cursuri, declarați că acceptați că datele personale să fie incluse, stocate, utilizate în baza de date a Academiei Micilor Developeri, în scopurile menționate aici.

In ce scop utilizăm datele dvs. personale?

Pentru e-mail și număr de telefon: posibilitatea de a vă trimite informații personalizate cu privire la cursurile desfășurate (orar, cursuri noi, remindere, contracte, chitanțe) înregistrarea înscrierii la curs, oferirea accesului la resursele online în care puteți găsi materialele de curs;

Data de naștere a copilului pe care îl înscrieți la curs este necesară pentru a ne asigura că elevii urmează cursurile potrivite categoriei lor de vârstă;

Orașul este necesar pentru a ne asigura că primiți informații personalizate despre cursurile din orașul în care aveți domiciliul curent;

Acceptăm plăți online cu cardul prin Mobilpay Netopia. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise către Netopia, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și totalul facturat. Citiți aici despre politica de confidențialitate a Netopia.

Vom folosi datele furnizate de către dumneavoastră exclusiv în scopul de a vă ține la curent cu activitatea cursurilor la care v-ați înscris și a notificării despre lansări de cursuri noi.

Cum protejăm datele dvs. personale?

Academia Micilor Developeri ia foarte în serios securitatea datelor dvs. personale. Facem toate eforturile pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal contra abuzului, interferențelor, pierderii, accesului neautorizat, modificării sau dezvăluirii.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este permis doar angajaților și agenților noștri pe baza necesității de a le cunoaște și cu respectarea obligațiilor contractuale de confidențialitate stricte atunci când sunt procesate de terți.

Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atât timp cât avem nevoie de ele în scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, atunci când vă înregistrați la un curs, datele dvs vor fi păstrate în baza de date astfel încât să putem executa contractul specific pe care l-ați încheiat, iar după aceea, vom păstra datele personale pe o perioadă legală care ne permite să tratăm sau să răspundem la orice reclamații, întrebări sau preocupări legate de curs.

S-ar putea de asemenea ca datele dvs. să fie reținute ca să putem continua să îmbunătățim experiența dvs. cu noi și pentru a ne asigura că primiți orice recompense de loialitate care vi se cuvin.

Vom revizui în mod activ datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem și le vom șterge în siguranță, sau în unele cazuri le vom anonimiza, atunci când nu mai există o nevoie legală, de afaceri sau de consumator pentru a fi reținute.

Materiale media

Atât la lecțiile demonstrative cât și pe parcursul cursurilor, pot fi făcute, cu caracter ocazional, poze sau filmări în sălile de curs, care sunt folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea actului de predare. Filmările vor fi șterse automat după 30 de zile. Prin înscrierea la lecția demonstrativă, respectiv prin înscrierea în baza de date, vă exprimați acordul că aceste imagini să poată fi procesate intern fără altă notificare prealabilă.

Care sunt drepturile dvs.?

Drepturile dvs. în legătură cu modul în care sunt procesate datele dvs.cu caracter personal. Puteți exercita oricând aceste drepturi. Atunci când procesam datele dvs. cu caracter personal, aveți un număr de drepturi privind modul în care sunt procesate datele și vă puteți exercita oricând aceste drepturi. Vă puteți exercita drepturile trimițând un email la cursuri@miciideveloperi.ro

Dreptul de a fi informat. Aveți dreptul de a vi se pune la dispoziție informații clare, transparente și ușor inteligibile despre modul în care utilizam datele dvs.cu caracter personal și despre drepturile dvs. Prin urmare, vă punem la dispoziție informațiile din aceasta Informare.

Dreptul la acces și rectificare. Aveți dreptul de a accesa, corecta sau actualiza oricând datele dvs. cu caracter personal. Înțelegem importanța acestui lucru, iar dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugam să ne contactați.

Dreptul la portabilitatea datelor. Datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție pot fi portate. Aceasta înseamnă că ele pot fi mutate, copiate sau transmise electronic în anumite circumstanțe.

Dreptul de a fi uitate. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a solicita că noi să ștergem datele dvs. Când doriți să ștergem datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., vă rugam să ne informați, iar noi vom lua măsuri rezonabile pentru a răspunde la solicitarea dvs. în conformitate cu cerințele legale. Dacă datele personale pe care le colectăm nu mai sunt necesare pentru niciun scop și nu ni se cere prin lege să le păstrăm, vom face tot ce putem că să le ștergem, să le distrugem sau să le dezidentificam.

Dreptul la restrictionarea procesării. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a restricționa procesarea datelor dvs.cu caracter personal.

Dreptul de a obiecta. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a obiecta la anumite tipuri de procesare, inclusiv procesarea pentru marketing direct (adică, primirea de e-mailuri de la noi cu notificări sau contactarea dvs. privind diferite oportunități comerciale).

Dreptul de a depune o reclamație la o Autoritate de Supraveghere. Aveți dreptul de a depune o reclamație direct la orice Autoritate locală de Supraveghere privind modul în care procesăm datele dvs. personale.

Dreptul de a vă retrage acordul. Dacă v-ați dat acordul pentru tot ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal (adică, noi ne bazăm pe acord ca bază legală pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal), aveți dreptul de a vă retrage oricând acordul (însă daca procedați așa, aceasta nu înseamnă că orice am făcut cu datele dvs. personale până în acel moment este ilegal). Vă puteți retrage oricând acordul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal contactându-ne cu detaliile prezentate mai jos.

Drepturi legate de luarea automată de decizii. Aveți dreptul de a nu vă supune unei decizii care se bazează doar pe procesare automată și care produce efecte legale sau alte efecte semnificative asupra dvs.. În particular, aveți dreptul:
* să obțineți intervenție umană;
* să vă exprimați punctul de vedere;
* să obțineți o explicație a deciziei luate după o evaluare; și
* să contestați o asemenea decizie.

Politica de utilizare a cookies

Site-ul miciideveloperi.ro foloseste atat cookie-uri proprii, cât si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecăruia.

In conformitate cu Directiva „e-Intimitate” a UE si cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieții private, tuturor vizitatorilor website-ului nostru li se cere consimțământul înaintea transmiterii de cookies.