Workshop online de programare pentru copii si adolescenti

Primii pasi in programare. Primii pasi in Java.

Cursul de programare in Java este un curs dedicat copiilor si tinerilor care doresc sa studieze programare in linie de cod.

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!

  • 15.000 de elevi au beneficiat de workshopurile Academiei Micilor Developeri
  • 900 de elevi urmeaza in prezent cursurile de programare ale Academiei Micilor Developeri
  • 30 de profesionisti din domeniul IT invata copiii si tinerii din Romania si diaspora noua limba de circulatie internationala: programare software.

Descriere workshop gratuit

Te poti inscrie la workshopul potrivit varstei tale si, timp de o ora, vom lucra impreuna pentru a obtine propriul joc, de data aceasta programat chiar de tine!

8-13 ani – vom folosi programul Scratch pentru a crea un joc digital. Vom invata conceptele de baza in programare, cum sunt bucla, conditia, declansatorii si vom invata sa facem o animatie!

14-18 ani– vom folosi programul Greenfoot pentru a invata despre bazele limbajului Java si vom programa impreuna, folosind elemente vizuale dar si programare in linie de cod, primul nostru proiect in Java.

Cum se desfasoara workshopul?

Te inscrii gratuit la categoria potrivita de varsta si primesti un email de confirmare.

Cu minim o zi inainte de data workshopului online, vei primi datele de acces la clasa, pe mailul folosit la inregistrare, impreuna cu notificare prin sms.
Vei avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
  • Pentru varstele 8-18 ani
  • 1 sedinta de 60 min
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv