Ce cursuri de programare pentru copii gasesti pe miciideveloperi.ro?

De ce sa iti inscrii copilul la un curs de programare de pe miciideveloperi.ro?

Misiunea Academiei Micilor Developeri este de a transforma copiii si adolescentii din consumatori de tehnologie in creatori de tehnologie. Tocmai din acest motiv, incepand cu 2013, dezvoltam si predam cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 8-18 ani.

Pe miciideveloperi.ro ai acces la numeroase cursuri de programare online pentru copii, de la  Primii pasi in programare pana la prima certificare de programator junior, Java Foundations. Si pentru ca vrem sa ne asiguram ca il vei ajuta pe copilul tau sa ia cea mai buna decizie, iti punem la dispozitie si un curs demo de programare gratuit.

Inscrie-ti copilul la unul dintre cursurile online de programare de pe miciideveloperi.ro si ajuta-l sa isi descopere calitatile si abilitatile!

Image

Inscrie-te la ora gratuita de
programare

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii