Email *
Telefon *
Selectati categoria de varsta
Selectati locatia
Datele disponibile
Va rugam selectati o categorie de varsta si o locatie

Înscrie copilul la un curs gratuit de programare prin joacă

La lecția demo gratuită, copiii programează sub îndrumarea profesorilor noștri o secvență din jocurile lor preferate. Online sau în sălile de clasă, distracția și învățarea transformă programarea într-o opțiune de viitor.
StartStartStartStartStart
5 din 129

Am apărut și în

Ziarul FinanciarBizRepublicaStart UpZiarul FinanciarBizRepublicaStart UpZiarul FinanciarBizRepublicaStart UpZiarul FinanciarBizRepublicaStart UpZiarul FinanciarBizRepublicaStart Up

Vezi în video cum decurge ora demo

  • Checked IconCopilul se distrează, programând primul său joc. Îl descarcă și-l joacă la final
  • Checked IconCopilul are o primă interacțiune reușită cu programarea
  • Checked IconO oră distractivă, antrenantă și cu folos în fața ecranului
  • Checked IconȚi se prezintă programa și ce cursuri poate copilul urma
  • Checked IconAfli cum îl vor ajuta certificările internaționale

Explorează toate lecțiile demo

Inspira-ți copilul să se simtă împlinit și să aibă încredere în propriile abilități
Demo image
8-9 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii vor învăța să programeze în Scratch o secvență din jocul Minecraft. Îi vom programa pe Steve sau Alex să se plimbe și să interacționeze cu un Creeper într-o lume simulată, exact ca în joc, învățând în acest timp noțiuni precum: buclă, animație, structuri condiționale.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
10-12 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii au șansa să descopere cum a fost creat Minecraft și să recreeze o scenă din joc prin programarea interacțiunilor dintre personajele Alex, Steve și Creeper, într-o logică de programare complexă, învățând noțiuni precum: coordonate, variabile, condiții.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
13-16 Ani
Demo programare Game Dev
Adolescenții vor programa un joc multiplatforma alături de profesorul alocat, în timp ce vor învăța despre game design și gândirea creativă. Jocurile create în G Develop pot fi publicate pe IOS, Android sau Web. "Seriously break into the game industry"
ClockDurată: 1h
LaptopGame Dev

Absolvenții Academiei

Si copilul tău poate obtine una dintre cele mai râvnite certificări din industria IT oferită de ORACLE University.
Alumni

Părinții cursanților nostri vă recomandă Academia Micilor Developeri

0

Ce ne întreabă părinții cel mai des?

Copilul trebuie să aibă noțiuni elementare de programare?
Arrow Down
Nu este necesar. Deschidem permanent grupe de începători, în care copilul va putea învăța programare de la zero.
De ce vârstă de înscriere este de 8 ani?
Arrow Down
Vârsta de înscriere este de minim 8 ani pentru că aceasta este vârsta minimă de la care un copil poate să rămână concentrat pe un proiect perioade îndelungate de timp, în cazul cursurilor noastre, 90 de minute. Ne dorim ca cei mici să se distreze la cursuri, dar mai ales să învețe, iar cu cât copilul este mai mare, cu atât beneficiază de mai multă valoare din urmarea cursurilor. Pentru cursurile de Java, vârsta minimă este de 13 ani, aceasta fiind limita la care un elev se poate înscrie, ulterior cursurilor, la examenul de certificare Oracle.
Ce pregătire au trainerii Academiei?
Arrow Down
Trainerii Academiei Micilor Developeri sunt studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil IT și au experiența în variate limbaje de programare. Ei beneficiază de traininguri continue în privința tehnicilor moderne de predare și comunicare cu copiii, sunt la curent întotdeauna cu ultimele noutăți din tehnologie. Sunt în primul rând mentori pentru elevii din Academie și vor deveni în scurt timp profesorii preferați ai copiilor.
Ce învață să facă după un an de studiu?
Arrow Down
Programa este gândită astfel încât elevii să își dezvolte logica de programare și gândirea algoritmica. În fiecare an de curs, vom învăța elemente noi și vom repeta elemente învățate anterior, precum bucle, condiții, variabile, astfel încât să construim bazele un tip de gândire care va fi baza învățării oricărui limbaj de programare în viitor. De la simplu la complex, prin implementare de proiecte practice, în fiecare lecție vom programa un joc, folosind la început programare cu blocuri de comandă, iar ulterior vom face trecerea către programare în linie de cod în limbaje precum Java, C#, Python.
Ce cunoștințe va dobândi la finalul cursurilor?
Arrow Down
Cursurile sunt modulare, astfel încât orice copil, mic sau mare, poate urma cursurile pe termen mai lung sau mai scurt. Trecând prin cursurile Academiei Micilor Developeri, elevii beneficiază de o nouă alfabetizare, cea digitală. Așa cum învață să scrie și să citească în limba maternă sau alte limbi străine, aici vor învăța să înțeleagă, să scrie și să descifreze "limba calculatoarelor". Nu toți copiii care urmează cursurile vor deveni programatori, însă toți vor înțelege, la nivel profund, cum funcționează tehnologia care va face parte, cu siguranță, din toate meseriile viitorului. Copiii și tinerii care urmează întreaga programă vor învăța să dezvolte proiecte în limbaje de programare precum Java, C# , Python, etc și vor avea opțiunea de certificare Java Foundation Junior Associate, de la Oracle.
Unlock your child’s potential

Înscrie-ți copilul acum la un curs gratuit de programare prin joacă!

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-și dezvolta gândirea critică, abilități de problem solving și curiozitatea în timp ce învață abilități de programare într-un mod distractiv și captivant. Înscrie-l la o lecție demo și deschide porțile către o lume a tehnologiei și creativității.