De ce sa detii franciza Academia Micilor Developeri?

10 ani

de experienta pe piata educatiei IT din
Romania

5 ani

de curriculum si planuri de lectii conform programei americane.

1.000.000

numarul de joburi IT vacante in Uniunea Europeana in 2021

Date financiare

40
K
Investitie initiala
Taxa de intrare in franciza este de 15.000 de euro. Investitia initiala necesara deschiderii centrului este de 25.000 de euro.
16
luni
Profit
Din al doilea an, centrele Academiei Micilor Developeri produc profit.
Model de business verificat

Prima scoala de programare software din Romania! Inca din anul 2013, dezvoltam si predam cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copiii si tinerii din Romania, la cele mai inalte standarde. Vei avea acces la o solutie de business completa, incluzand sisteme IT moderne pentru desfasurarea operationala si financiara a business-ului, know-how de marketing, vanzari si customer care, cat si echipa de suport dedicata.

Programa de studiu

Platforma de e-learning complexa! Programa Academiei Micilor Developeri este usor de implementat, fiecare an de studiu continand lectii care acopera sfere importante ale disciplinei de Computer Science: programare software, robotica, electronica. Programa a fost dezvoltata de catre specialisti IT si pedagogi internationali, avand la baza curriculum-ul american, luand in considerare insa specificul romanesc de invatare. Ne-am propus sa cream in Romania un alt tip de invatare, care imbina bucuria descoperirii si rigoarea tehnicii. Este singura programa din Romania care ofera copiilor si tinerilor optiunea de certificare Oracle.

O investitie cu semnificatie

Educatia de calitate, un serviciu in-demand! Comisia Europeana spune ca va fi nevoie de peste 1.000.000 de developeri doar in Uniunea Europeana, in timp ce exista deja 10 milioane de specialisti in industria IT&C . Nevoia de specialisti IT va fi in crestere direct proportionala cu evolutia tehnologiei, de aceea educatia si IT-ul sunt domenii inovative, care atrag finantari, oameni dedicati si proiecte de succes. Peste 20.000 de parinti si copii sunt deja elevi, absolventi certificati si martori ai modului in care Academia Micilor Developeri schimba viitorul educatiei in Romania. Impreuna,transformam copiii din consumatori de tehnologie in creatori de tehnologie!

Contacteaza-ne!

E-Mail: parteneri@miciideveloperi.ro