De ce sa detii franciza Academia Micilor Developeri?

Alatura-te francizei educationale pentu copii si incurajeaza dobandirea unor competente si aptitudini digitale care transforma vietile tinerilor! Deschide-ti propria scoala de programare bazata pe joc in orasul tau si descopera potentialul din educatie si programare!
10 ani

10 ani

de experienta pe piata educatiei IT din Romania. Peste 30.000 de cursanti care au facut primii pasi in programare pana acum.

10 ani

5 ani

de curriculum si planuri de lectii moderne, conform programei americane. De la primii pasi in programare pana la prima certificare.

10 ani

1.000.000

numarul de joburi IT vacante in Uniunea Europeana. Domeniul cu cea mai mare crestere previzionata pentru viitor.

Date financiare

35
K
Investitie initiala
Taxa de intrare in franciza educationala este de 10.000 de euro. Investitia initiala necesara deschiderii centrului IT pentru copii si adolescenti cu toate facilitatile ultramoderne de programare este de 25.000 de euro.
18
luni
Profit
Academia Micilor Developeri este o franciza profitabila. Din al doilea an, centrele noastre iti produc profit si iti vei putea recupera complet investitia peste maxim 2 ani.
franciza
Model de business verificat

Academia Micilor Developeri este prima scoala de programare software din Romania! Inca din anul 2013, dezvoltam si predam cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copiii si tinerii din Romania, la cele mai inalte standarde si adaptate fiecarui stil de invatare.

Ne dorim sa ii ispiram pe tineri cu pasiunea noastra pentru programare si credem cu tarie ca toate competentele digitale dobandite ii vor ajuta pe acestia sa-si largeasca orizonturile, sa-si dezvolte creativitatea si sa-si construiasca un viitor prosper.

In acest scop, iti oferim acces la o solutie de business inovatoare si completa. Aceasta include sisteme IT moderne pentru desfasurarea operationala si financiara a businessului, know-how de marketing, vanzari si customer care, cat si echipa de suport dedicata.

Programa de studiu

Platforma de e-learning complexa! Programa Academiei Micilor Developeri este usor de implementat, fiecare an de studiu continand lectii care acopera sfere importante ale disciplinei de Computer Science: programare software, robotica, electronica.

Programa a fost dezvoltata de catre specialisti IT si pedagogi internationali.

La baza se afla curriculumul american, insa acesta este adaptat specificului romanesc de invatare. Ne-am propus sa cream in Romania un alt tip de invatare, care imbina bucuria descoperirii si rigoarea tehnicii.

Este singura programa din Romania care ofera copiilor si tinerilor optiunea de certificare Oracle.

O investitie cu semnificatie

Educatia de calitate, un serviciu in-demand! Comisia Europeana spune ca va fi nevoie de peste 1.000.000 de developeri doar in Uniunea Europeana, in timp ce exista deja 10 milioane de specialisti in industria IT&C.

Nevoia de specialisti IT va fi in crestere direct proportionala cu evolutia tehnologiei, de aceea educatia si IT-ul sunt domenii inovative, care atrag finantari, oameni dedicati si proiecte de succes. Peste 20.000 de parinti si copii sunt deja elevi, absolventi certificati si martori ai modului in care Academia Micilor Developeri schimba viitorul educatiei in Romania.

Impreuna putem transforma modul in care copiii se implica in tehnologie. Alege sa deschizi franciza unei scoli de programare pentru copii si ofera-le tinerilor oportunitatea de a se transforma din consumatori de tehnologie in creatori de tehnologie!

Aplica pentru franciza!

E-Mail: parteneri@miciideveloperi.ro