De ce sa detii franciza Academia Micilor Developeri?

franciza scoala de IT

Model de business verificat

Prima scoala de programare software din Romania

Inca din anul 2013, dezvoltam si predam cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copiii si tinerii din Romania, la cele mai inalte standarde. Academia Micilor Developeri isi deruleaza cursurile in 2 unitati pilot din Bucuresti, una cu o vechime de 6 ani, cea de-a doua cu o vechime de 2 ani.

Vei avea acces la o solutie de business completa, incluzand sisteme IT moderne pentru desfasurarea operationala si financiara a business-ului, know-how de marketing, vanzari si customer care, cat si  echipa de suport dedicata.

programare software pentru copii

Programa de studiu

Platforma de e-learning complexa

Programa Academiei Micilor Developeri  este usor de implementat, fiecare an de studiu continand lectii care acopera sfere importante ale disciplinei de Computer Science: programare software, robotica, electronica. Programa a fost dezvoltata de catre specialisti IT si pedagogi internationali, avand la baza curriculum-ul  american, luand in considerare insa specificul romanesc de invatare. Ne-am propus sa cream in Romania un alt tip de invatare, care imbina bucuria descoperirii si rigoarea tehnicii. Este singura programa din Romania care ofera copiilor si tinerilor optiunea de certificare Oracle.

cursuri robotica pentru copii

O investitie cu semnificatie

Educatia de calitate, un serviciu in-demand

Comisia Europeana spune ca, doar in anul 2020, va fi nevoie de peste 900.000 de developeri in Uniunea Europeana, in timp ce exista deja 9 milioane de specialisti in industria IT&C . Nevoia de specialisti IT va fi in crestere direct proportionala cu evolutia tehnologiei, de aceea educatia si IT-ul sunt domenii inovative, care atrag finantari,  oameni dedicati si proiecte de succes. Cateva mii de parinti si copii sunt deja martori si protagonisti ai  modului in care Academia Micilor Developeri schimba viitorul educatiei in Romania. Impreuna, pregatim copiii pentru viitor!

La Academia Micilor Developeri, imbogatim gandirea copiilor, astfel incat ei sa poata crea o lume mai buna si mai fericita, cu ajutorul tehnologiei.