Local Business, Global Impact

Academia Titan

Situată în București, în cartierul Titan, Academia oferă cursuri de programare și robotică în sectorul 3 și oferă copiilor și adolescenților opțiunea de a urma programa de studiu IT, de la primii pași în programare până la prima certificare Java Foundations.

Sediu
SediuSediuSediu
Icon0734775535
Iconcoding@miciideveloperi.ro
IconStrada Prisaca Dornei 16A, Afterschool Neverland

Lecție Demo Gratuită

Înscrie copilul la o lecție demo și deschide-i porțile către o lume a tehnologiei și creativității oferindu-i în același timp abilități de programare recunoscute internațional.
8-9 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii vor învăța să programeze în Scratch o secvență din jocul Minecraft. Îi vom programa pe Steve sau Alex să se plimbe și să interacționeze cu un Creeper într-o lume simulată, exact ca în joc, învățând în acest timp noțiuni precum: buclă, animație, structuri condiționale.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
10-12 Ani
Demo Primii Pași în programare cu Scratch
Copiii au șansa să descopere cum a fost creat Minecraft și să recreeze o scenă din joc prin programarea interacțiunilor dintre personajele Alex, Steve și Creeper, într-o logică de programare complexă, învățând noțiuni precum: coordonate, variabile, condiții.
ClockDurată: 1h
LaptopScratch
13-16 Ani
Demo programare Game Dev
Adolescenții vor programa un joc multiplatforma alături de profesorul alocat, în timp ce vor învăța despre game design și gândirea creativă. Jocurile create în G Develop pot fi publicate pe IOS, Android sau Web. "Seriously break into the game industry"
ClockDurată: 1h
LaptopGame Dev
Scurtcircuitează drumul spre programare

Trasee educaționale disponibile

Aici găsești, pe vârste și nivel de cunoștințe de programare, cursurile care sunt disponibile pentru copilul tău în această Academie.
  • Parcurs Educational 8-9 ani
  • Parcurs Educational 10-12 ani
  • Parcurs Educational 13-16 ani
  • Parcurs Educational 14-18 ani

Povești de succes

Cursurile Academiei au continuitate în viața reală. Poți vedea povești de succes ale studenților Academiei care acum sunt certificați Java Foundations și studiază sau lucrează în domeniul IT.
Alumni

Descoperă ce spun părinții despre Academie

Joburi fără frontiere, pasiuni entuziaste și rezultate pe măsură!
0

Înscrie-ți copilul acum la un curs gratuit de programare prin joacă!

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-și dezvolta gândirea critică, abilități de problem solving și curiozitatea în timp ce învață abilități de programare într-un mod distractiv și captivant. Înscrie-l la o lecție demo și deschide porțile către o lume a tehnologiei și creativității.