Atelier felicitare animata pentru Andrei si Andreea

Fie că îți serbezi ziua sau ai prieteni și cunoștințe ce își serbează ziua, hai creăm un cadou inedit: o aplicație personalizata în care folosim toate uneltele puse la dispoziție de platforma Scratch, pentru a ne personaliza numele, într-un mod distractiv.

Știm că sunteți nerăbdători sa faceți primii pași în programare, de aceea am creat acest atelier special pentru cei mici, chiar dacă nu au împlinit vârsta de 8 ani, necesara pentru a intra în parcursul educațional al Academiei.

Ce învățăm? 📖

  • ✔️ Primii pași în programare: Aplicația are scopul de a introduce cursanții în lumea programării printr-un proiect practic.
  • ✔️ Adăugarea de personaje: Vom adăuga personajele corespunzătoare cu literele din numele cursantului.
  • ✔️ Animarea personajelor: Vom alege câte un efect diferit pentru fiecare literă pentru a face animația mai interesantă.
  • ✔️ Bucle: Învățăm cum să ruleze animația la infinit utilizând o buclă. Acest concept este folosit de către toți creatorii de jocuri video digitale.

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectuează în urma achitării acestuia. Cu minim o zi înainte de începerea atelierului online, veți primi datele de acces la clasa online, pe mailul cu care v-ați înregistrat.

Suma achitată este returnabilă în cazul în care vă retrageți de la curs cu minim 24 de ore înainte de începerea acestuia și anunțați acest lucru la adresa cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, sumele achitate în avans sunt nereturnabile.

Programele cu care lucram sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăți suplimentare din partea dumneavoastră.

Veți avea nevoie de computer/laptop, cu audio și video funcțional și de conexiune stabilă la internet.

Acest curs se predă interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interacțiunea dintre profesor și cursanți și platforma Scratch pentru dezvoltarea proiectelor.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Varsta: +6 ani
  • Data: 30 Noiembrie 2023, Joi, ora 16:00
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv