Programare cu Minecraft

Copiii au șansa să descopere cum a fost creat jocul generatie lor, Minecraft, să introducă în celebrul joc propriile creații, în timp ce învață programare vizuală și programare în linii de cod.
StarStarStarStarStar
5 din 178
IconȘedințe săptămânale de cate 90 min
IconLecțiile se desfășoară online sau în sălile de clasă
IconAcces în platforma de e-learning
IconDiploma Academiei

Ce ai nevoie pentru a participa la cursurile Academiei

Cursurile au loc atât online cât și în sălile Academiei. Te poți înscrie cu ușurință, completând formularul de înscriere.Vei primi un follow up cu toate detaliile legate de curs și datele de acces la cursurile de programare online. Pentru orice fel de informații suplimentare necesare suntem disponibili pe e-mail sau la telefon.
participare internationaleparticipare internationaleIconIcon
Spill the beans!

Descoperă ce spun părinții despre Academie

Joburi fără frontiere, pasiuni entuziaste și rezultate pe măsură!
0

Cursuri similare din același parcurs educațional

Explorează parcursul educațional și programa de învățare personalizată pentru începători.

Ce ne întreabă părinții cel mai des?

Copilul trebuie să aibă noțiuni elementare de programare?
Arrow Down
Nu este necesar. Deschidem permanent grupe de începători, în care copilul va putea învăța programare de la zero.
De ce vârstă de înscriere este de 8 ani?
Arrow Down
Vârsta de înscriere este de minim 8 ani pentru că aceasta este vârsta minimă de la care un copil poate să rămână concentrat pe un proiect perioade îndelungate de timp, în cazul cursurilor noastre, 90 de minute. Ne dorim ca cei mici să se distreze la cursuri, dar mai ales să învețe, iar cu cât copilul este mai mare, cu atât beneficiază de mai multă valoare din urmarea cursurilor. Pentru cursurile de Java, vârsta minimă este de 13 ani, aceasta fiind limita la care un elev se poate înscrie, ulterior cursurilor, la examenul de certificare Oracle.
Ce pregătire au trainerii Academiei?
Arrow Down
Trainerii Academiei Micilor Developeri sunt studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil IT și au experiența în variate limbaje de programare. Ei beneficiază de traininguri continue în privința tehnicilor moderne de predare și comunicare cu copiii, sunt la curent întotdeauna cu ultimele noutăți din tehnologie. Sunt în primul rând mentori pentru elevii din Academie și vor deveni în scurt timp profesorii preferați ai copiilor.
Ce învață să facă după un an de studiu?
Arrow Down
Programa este gândită astfel încât elevii să își dezvolte logica de programare și gândirea algoritmica. În fiecare an de curs, vom învăța elemente noi și vom repeta elemente învățate anterior, precum bucle, condiții, variabile, astfel încât să construim bazele un tip de gândire care va fi baza învățării oricărui limbaj de programare în viitor. De la simplu la complex, prin implementare de proiecte practice, în fiecare lecție vom programa un joc, folosind la început programare cu blocuri de comandă, iar ulterior vom face trecerea către programare în linie de cod în limbaje precum Java, C#, Python.
Ce cunoștințe va dobândi la finalul cursurilor?
Arrow Down
Cursurile sunt modulare, astfel încât orice copil, mic sau mare, poate urma cursurile pe termen mai lung sau mai scurt. Trecând prin cursurile Academiei Micilor Developeri, elevii beneficiază de o nouă alfabetizare, cea digitală. Așa cum învață să scrie și să citească în limba maternă sau alte limbi străine, aici vor învăța să înțeleagă, să scrie și să descifreze "limba calculatoarelor". Nu toți copiii care urmează cursurile vor deveni programatori, însă toți vor înțelege, la nivel profund, cum funcționează tehnologia care va face parte, cu siguranță, din toate meseriile viitorului. Copiii și tinerii care urmează întreaga programă vor învăța să dezvolte proiecte în limbaje de programare precum Java, C# , Python, etc și vor avea opțiunea de certificare Java Foundation Junior Associate, de la Oracle.
Unlock your child’s potential

Explorează lumea tehnologiei, creează propriile jocuri și devino programator certificat la doar 14 ani.