Programare cu Minecraft, nivel mediu

Descrierea cursului

Minecraft Modding este un curs dedicat copiilor care vor sa invete cum a fost creat jocul Minecraft si sa inteleaga logica de programare a platformei.

Cursul este potrivit pentru copiii si tinerii care vor sa faca trecerea de la programarea vizuala cu blocuri de comanda la programarea linie de cod. Cursantii vor invata cum sa introduca in joc propriile creatii si vor intelege ce inseamna dezvoltarea unui joc complex si popular.

In acest curs, vom folosi diferite programe pentru a crea spatiul de lucru. Vom crea modele 3D, texturi grafice pentru acele modele si le vom implementa in joc folosind programare vizuala si programare in linie de cod.

Ce invatam?

 • Tehnici populare pentru dezvoltarea jocurilor
 • Modelarea obiectelor 3D
 • Utilizarea librariilor oferite de dezvoltatori de jocuri
 • Crearea si modificarea unor texturi pentru obiecte
 • Principii de baza ale programarii

Cum se desfasoara cursurile?

In urma achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare.

Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.

Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.

Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.

Acest curs se preda online, interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
 • Pentru varstele 10-16 ani
 • 12 sedinte de cate 90 min 1 data pe saptamana
 • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv
 • Acces in platforma de e-learning
 • Tutoriale video recapitulative ale proiectelor
 • Modul de testare online la finalizarea nivelului
 • Diploma de participare