Sania cu surprize, programare joc cu obstacole in GDevelop, varstele +12 ani

Cum spune povestea, Mos Craciun zboara cu sania lui pentru a livra cadourile in hornurile caselor. De aceasta data insa, cerul nu este atat de liber precum credea, va trebui sa depaseasca obstacole pentru a-si aduce la indeplinire misiunea din ajun.

Jocul creat va putea fi exportat pe Windows/Android/Web si va putea fi postat pe site-uri precum GameJolt sau Google Play Store.

Ce invatam?

Animatii pentru personajele din joc;
Miscarea in 4 directii;
O lume infinita;
Coliziune cu diferite obiecte;
Scor folosind variabile;
Aruncarea de proiectile (cadouri);
Generarea de obiecte.

Cum se desfasoara atelierul?

In urma inscrierii la atelier si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului, veti primi pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
Sumele achitate pot fi returnabile daca alegeti sa va retrageti de la atelier si ne anuntati acest lucru cu minim 24 de ore inaintea desfasurarii atelierului, la cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, suma achitata este nereturnabila.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Acest atelier se preda interactiv, live, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Varsta: +12 ani
  • Data: 22 decembrie, ora 16:00
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv