Secret Santa, programare joc in Minecraft, varstele +9 ani

Reusesti sa rezolvi ghicitoarea din scrisoare si sa iti deschizi cadoul sau sa creezi un cadou atat de misterios incat nimeni sa nu stie ca este al tau? Te invit sa participi la un atelier unde vom crea 4 item-uri ce ne vor face experienta impartasirii cadourilor mai palpitanta. Totul se petrece intr-o dimensiune de gheata, acasa la Mos Craciun, unde gasesti o scrisoare care te va porni intr-o aventura. Scrisoarea contine o ghicitoare, ce iti va da reteta de crafting pentru cadou. Deoarece Mosul tau secret vrea sa te puna in dificultate, trebuie sa descoperi singur cum se deschide cadoul. In inventarul tau vei avea 2 biscuiti, unul care iti va da superputeri si celalalt care te va ingheta. Daca ghicesti identitatea Mosului Secret dupa dechiderea cadoului, acesta este obligat sa iti spuna care dintre biscuiti este otravit.

Te astept sa modelam si sa programam impreuna 4 item-uri/obiecte si sa fii cel mai interesant Mos Secret acest Craciun!

Ce invatam?

Principii de baza ale programarii
Tehnici populare pentru dezvoltarea jocurilor;
Utilizarea librariilor oferite de dezvoltatori de jocuri;
Crearea si modificarea unor texturi pentru obiecte;
Modelare grafica;

Cum se desfasoara atelierul?

In urma inscrierii la atelier si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs.
Cu minim o zi inainte de inceperea cursului, veti primi pe mailul cu care v-ati inregistrat, datele de acces la clasa online.
Sumele achitate pot fi returnabile daca alegeti sa va retrageti de la atelier si ne anuntati acest lucru cu minim 24 de ore inaintea desfasurarii atelierului, la cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, suma achitata este nereturnabila.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Acest atelier se preda interactiv, live, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti si MCreator pentru dezvoltarea proiectului.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Varsta: +9 ani
  • Data: 23 decembrie 2021
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv