Hotul de dovleci, atelier de programare Lua cu Roblox

Atelier de Halloween- vom programa propriul joc Roblox, folosind limbajul Lua

Roblox Lua este util pentru cei care doresc sa invete elementele de baza ale programarii, proiectarea jocurilor video si are o sintaxa asemanatoare cu Python si Javascript.

Iata numai cateva jocuri dezvoltate in Lua pe care precis le-ai jucat: Crysis, Dota 2, Dark Souls, Far Cry si Star Wars: Battlefront.

Proiectul de Halloween

In jocul nostru multi-player, personajele se vor folosi de bezna noptii pentru a aduna cat mai multi dovleci. Nu va fi insa o misiune usoara, vom avea grija sa programam si cateva capcane pentru cei mai grabiti. Nu uitati: la Academia Micilor Developeri ne jucam, insa doar jocurile programate de noi insine!

  • vom crea impreuna lumea in care se desfasoara scenariul jocului;
  • vom programa functii complexe in limbajul Lua, care vor permite jocului sa functioneze: popularea lumii cu dovleci si functiile necesare colectarii acestora si acumularea punctelor de scor;
  • vom progama personajul “Hotul de dovleci”, atribuindu-i functii de miscare care ii vor permite sa se deplaseze in lumea creata, controlat de tastatura.
  • jocul pe care il vom crea va fi multi-user, toti participantii vor intra in concurenta pentru a strange un numar cat mai mare de dovleci;

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectueaza in urma achitarii acestuia.
Suma achitata este returnabila in cazul in care va retrageti de la curs cu minim 24 de ore inainte de inceperea acestuia si anuntati acest lucru la adresa cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, sumele achitate in avans sunt nereturnabile.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Pentru varstele 10-14 ani
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara IN SALA DE CLASA