Trick or treat? Atelier de programare joc cu Scratch

Colecteaza bomboanele in cos si bucura-te de sarbatoarea Halloween-ului!

Vom programa impreuna jocul, astfel incat:

  • sa controlam din taste traiectoria cosului care trebuie umplut cu bomboane;
  • sa programam bomboanele astfel incat ele sa coboare aleator;
  • sa programam fantoma, care sa se miste aleator pe ecran;
  • vom invata sa folosim functia de scor;
  • vom invata sa adaugam efecte sonore.

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectueaza in urma achitarii acestuia. Cu minim o zi inainte de inceperea atelierului online, veti primi datele de acces la clasa online, pe mailul cu care v-ati inregistrat.
Suma achitata este returnabila in cazul in care va retrageti de la curs cu minim 24 de ore inainte de inceperea acestuia si anuntati acest lucru la adresa cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, sumele achitate in avans sunt nereturnabile.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti si platforma Scratch pentru dezvoltarea proiectelor.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Pentru varstele 9-13 ani
  • Data:sambata, 30 octombrie 2021, ora 15:00
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv