Wild Halloween, atelier de programare in Android Studio

Vom intra in spiritul Halloween-ului creand impreuna un joc interactiv pentru platforma Android, un joc in care o sa te distrezi impreuna cu prietenii tai chiar pe propriul tau telefon.

Wild Halloween - vom programa un duel intre tine si prietenii tai, in care iti vei putea testa reactiile. Trebuie sa fii rapid, pentru ca reactia cea mai iute este castigatoare!

Tot de ce ai nevoie pentru a putea participa la acest atelier sunt cunostintele de baza a limbajului de programare Java, aplicatia Android Studio instalata pe device-ul tau si nu in ultimul rand, putina pofta de distractie de Halloween.

Ce vom invata?

 • Caracteristicile componentelor de baza Android - Activiati, elemente de baza UI
 • Implementarea detectarii atingerii ecranului de catre utilizator
 • Personalizarea componentelor cum ar fi - ImageView, Button, TextView
 • Crearea animatiilor pentru personaje
 • Conditii, bucle si componente fundamentale ale limbajului de programare Java

Cerinte minime:

 • Resurse necesare - Android Studio
 • 3 GB RAM minimum
 • 1280 x 800 rezolutie minima a ecranului

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectueaza in urma achitarii acestuia. Cu minim o zi inainte de inceperea atelierului online, veti primi datele de acces la clasa online, pe mailul cu care v-ati inregistrat.
Suma achitata este returnabila in cazul in care va retrageti de la curs cu minim 24 de ore inainte de inceperea acestuia si anuntati acest lucru la adresa cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, sumele achitate in avans sunt nereturnabile.
Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneavoastra.
Veti avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.
Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
 • Pentru varstele 13+ ani
 • Data: sambata,30 octombrie 2021, ora 14:00
 • 1 sedinta de 120 minute
 • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv