Curs de programare Java Foundations pentru Copii

Cursul Java Foundations pregătește tinerii cu vârste de până la 18 ani pentru prima certificare Oracle de programator junior, "Java Foundations Certified Junior Associate".

Cursanții vor învăța programare orientată obiect, terminologia și sintaxa limbajului, cât și cum să creeze programe în Java, atât prin predarea elementelor de teorie cât și prin dezvoltare de proiecte practice, în echipă și individual.

Citiți mai multe despre elevii certificati ai Academiei Micilor Developeri, aici.

De ce Java?

Java ocupa locul 1 în topul celor mai utilizate limbaje de programare.

Programatorii Java sunt printre cei mai bine plătiți developeri din lume.

Limbajul împrumută o mare parte din sintaxa de la C și C++, dar are un model al obiectelor mai simplu.

Logica de programare pe care o vom învăța la curs te va ajuta să performezi la orele de informatică din școală, iar cu limbajul Java iți vei putea găsi un job încă de pe băncile facultății.

Ce trebuie să știi înainte de înscriere?

Cursul Java Foundations este disponibil exclusiv pentru elevii care au absolvit cursul Primii pasi in Java sau un alt curs de introducere in Java.

Vârsta minimă pentru înscrierea la examenul de certificare este de 13 ani;

Susținerea examenului de certificare de la finalul cursului este opțională;

Examenul de certificare se va susține online, direct pe platforma de examinare Oracle și va fi achitat separat;

Este necesar un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze, examenul de certificare fiind susținut în engleză.

Cum se desfășoară cursurile?

Acest curs se poate urma Online sau în sălile de clasă din centrul București Drumul Taberei

În urma completării formularului de înscriere la curs și a achitării acestuia, veți fi înscris/ă automat, conform datelor alese în formularul de înregistrare.

În cazul în care optați pentru cursurile online, cu minim o zi înainte de începerea cursului veți primi, pe emailul cu care v-ați înregistrat, datele de acces la clasa online.

Programele cu care lucrăm sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăți suplimentare din partea dumneavoastră.

Veți avea nevoie de calculator cu audio și video funcțional și de conexiune stabilă la internet sau, în cazul în care optați pentru cursuri cu prezență fizică, copiii pot lucra pe calculatoarele din centrele Academiei Micilor Developeri.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
curs_java_foundation
PRET

  • 50 ședințe de 90 min
  • Pentru vârstele 14-18 ani
  • 1 ședință pe săptămână
  • Lecțiile se desfășoară online
  • Pregătire examen certifcare Oracle
  • Nivel Java Foundations Junior Associate