Curs programare jocuri si aplicatii pentru mobil, nivel incepator

Descrierea cursului

La cursul de programare jocuri si aplicatii pentru mobil, vom crea propriile jocuri si aplicatii pentru telefon/tableta, IOS si Android, folosind platforma Thunkable.

Promisiunea noastra pentru elevi: “In acest curs, jucam exclusiv jocurile programate de noi insine!”. La finalul cursului vom avea in telefonul propriu o serie de jocuri si aplicatii create chiar de noi!

Cateva dintre proiectele pe care le vom dezvolta:

 • Whack-A-Mole – aplicatie bazata pe jocul popular din salile arcade;
 • Candy catch – joc in care trebuie sa inclinam telefonul stanga-dreapta pentru a misca personajul in directia unor bomboane care cad din cer;
 • Neon Tap – vom programa un joc de rezistenta asemanator cu Piano Tiles in care diferite forme vor aparea pe ecran si va trebui sa sincronizam momentul in care le atingem.

Cat si multe alte jocuri distractive. Insa, de data aceasta, copiii vor fi chiar dezvoltatorii acestor jocuri.

Ce invatam?

 • vom invata cum sa transformam telefonul mobil (sau tableta) intr-o unealta utila cu ajutorul programarii;
 • invatam cum se dezvolta aplicatiile si jocurile mobile;
 • invatam si lucram cu notiuni importante in industria de “game development”: operatii de logica, operatii matematice, liste, obiecte, variabile, functii, evenimente, conditii, variabile

Cursul dezvolta logica de programare si ii invata pe elevi ca dispozitivele mobile pe care le folosesc pot fi programate chiar de ei insisi.

Cum se desfasoara cursurile?

In urma inscrierii la curs si a achitarii acestuia, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor alese in formularul de inregistrare.

Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi pe mail datele de acces la clasa online.

Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare.

Veti avea nevoie de calculator (desktop sau laptop) cu audio si video functionale si de conexiune stabila la internet, cat si de un dispozitiv mobil, telefon sau tableta.

Acest curs se preda online, interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interactiunea dintre profesor si cursanti.

Copiii care nu au participat la cursuri de programare anterior, sunt rugati sa se programeze la lectia gratuita, aici.

Va asteptam!

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
 • Pentru varstele 9-13 ani
 • 12 sedinte de cate 90 min 1 data pe saptamana
 • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv
 • Acces in platforma de e-learning
 • Tutoriale video recapitulative ale proiectelor
 • Modul de testare online la finalizarea nivelului
 • Diploma de participare