Atelier 1 Decembrie programare joc Quiz

Cât de bine cunosc prietenii tăi istoria României? Testează-i printr-un joc de tip quiz. Partea cea mai interesantă este că tu vei crea de la zero acest joc! Împreună vom transpunem istoria în lumea digitală programând propriul tău quiz

Hai să dăm startul întrebărilor! Știai că...?

Cei mai mari Game Developeri, atunci când creează jocuri, folosesc aceleași funcții pe care le vom utiliza și noi în quiz-ul nostru?

Ce învățăm? 📖

  • ✔️ Programăm animația întrebărilor, simulând mișcarea pe axele X și Y. Funcțiile de mișcare din Scratch sunt esențiale pentru a anima orice personaj sau obiect.
  • ✔️ Fiind un quiz, cineva trebuie să țină scorul, nu? Programăm cu ajutorul variabilelor o evidență a scorului.
  • ✔️ Vom folosi condiția "if" și “else” pentru a verifica răspunsurile la întrebări. Aceste condiții sunt folosite și de cei mai mari programatori din lume.
  • ✔️ Iar pentru ca Ouiz-ul tău să fie cât mai autentic și captivant, învățăm cum să adăugăm efecte sonore și grafice

Cum se desfasoara atelierul?

Rezervarea locului se efectuează în urma achitării acestuia. Cu minim o zi înainte de începerea atelierului online, veți primi datele de acces la clasa online, pe mailul cu care v-ați înregistrat.

Suma achitată este returnabilă în cazul în care vă retrageți de la curs cu minim 24 de ore înainte de începerea acestuia și anunțați acest lucru la adresa cursuri@miciideveloperi.ro. Ulterior, sumele achitate în avans sunt nereturnabile.

Programele cu care lucram sunt open source și instalarea lor nu va necesita plăți suplimentare din partea dumneavoastră.

Veți avea nevoie de computer/laptop, cu audio și video funcțional și de conexiune stabilă la internet.

Acest curs se predă interactiv, folosind platforma Zoom pentru a facilita interacțiunea dintre profesor și cursanți și platforma Scratch pentru dezvoltarea proiectelor.

Adina Bugheanu

Suntem extrem de fericiți că cei doi copii s-au alaturat comunității "Academiei Micilor Developeri" de peste 4 ani. Felicitări pentru echipa dinamică și primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut. În acestă perioadă în care stăm acasă, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, continuarea studiilor în mediul virtual este cea mai bună alegere. Invit pe toți cei interesați să se alăture cu încredere acestei comunități și cu siguranță vor fi foarte mulțumiți.
Felicitări!
Sunteti minunați!

Cristina Velea

Multumim Academiei Micilor Developeri pentru initiativa de a le oferi copiilor cursuri de programare online. A fost o experienta placuta si foarte utila pentru ei, mai ales in perioada de distantare sociala... Asteptam cu interes noile cursuri!

Emilia Baculescu

Suntem de patru ani împreuna, și nu regret alegerea făcută! V-am descoperit pe internet căutând un curs pentru băiatul meu pasionat de calculatoare. A trecut prin toate cursurile pe care le-ati oferit: Scratch, Curs de grafica, Ap. mobile, Robotică, Python, HTML, Java Foundation iar acum Java Acceleration. A progresat mult și chiar l-ați întrumat spre o meserie la care deja visează: Programator.
Mulțumim!
PRET
  • Varsta: +10 ani
  • Data: 01 Decembrie 2023, Vineri, ora 16:30
  • 1 sedinta de 90 minute
  • Lectiile se desfasoara online, live&interactiv