In cei 5 ani de activitate ai Academiei Micilor Developeri de pana acum, am avut misiunea de a imbogati gandirea copiilor astfel incat ei sa poata crea o lume mai buna si mai fericita cu ajutorul tehnologiei.

O parte dintre parinti si copii au impartasit cu noi bucuria si satisfactia de a participa la cursurile Academiei:

“Ma numesc Elena Gurgu si va scriu in numele familiei mele si al copilului meu, Nicholas, care acum un an a urmat cursurilede programare in cadrul Academiei dvs. Va multumim pentru modul in care ati stiut si reusit sa transmiteti mai departe cunostintele privind programarea catre cei mai mici.

Datorita faptului ca tinerii traineri au stiut sa ii insufle copilului meu dorinta si pasiunea de a programa , anul acesta el a castigat locul I la Concursul national #SuperCoders, organizat de Orange Romania.

Felicitam cu aceasta ocazie toata Echipa Academiei Micilor Developeri !!! Va dorim ca si pe viitor sa dati dovada de acelasi profesionalism si sa faceti mandri si alti parinti de cunostintele copiilor lor,asa cum suntem noi astazi”.

 

 

“Draga echipa Micii Developeri,

Tocmai s-a terminat cursul de “Scratch” la care a participat fiul meu. Iata cateva ganduri ale sale, asternute de mine:

Multumim pentru o toamna, iarna si o primavara in care v-am trecut pragul in fiecare vineri, ce-i drept deseori cam obositi, dar mereu motivati la final, de catre profesoara pe care copiii o numeau “doamna” si careia dorim sa-i multumim pentru rabdare si dedicatia cu care i-a initiat pe copii in tainele acestui program de jocuri atat de funny.

Pacat ca plecam de la Bucuresti, dar va vom recomanda din tot sufletul.
Yo do a great job!!!!

Luca”

Pentru aceste cuvinte frumoase si multe altele, multumim profesorilor Academiei Micilor Developeri: Ciprian, Diana, Sebi, Andreea, Alex, Florina, Raluca, Madalina, Radu, Marian, Roxana, Andrei, Florin si tuturor profesorilor care au facut parte din echipa in acesti 5 ani!

 

 

Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii