Academia Micilor Developeri a fost onorata sa participe, cu placuta Micro:Bit, la picnicul aniversar British Council, care a marcat 80 de ani de prezenta in Romania.

Micro:Bit este un mic computer programabil care faciliteaza copiilor invatarea programarii software, dezvoltat de catre “Micro:bit Educational Foundation” cu sprijinul BBC si British Council.

Copiii au avut ocazia sa lucreze cu Micro:Bit, sa conduca o masina virtuala folosind placuta pe post de volan si sa raspunda la testele de limba engleza folosind Micro:Bit ca si indrumator didactic.

Ne-am convins si de data aceasta ca tehnologia face invatarea atractiva si distractiva pentru copii, nu mica ne-a fost mirarea sa vedem o adevarata coada de copii care doreau sa dea teste doar de dragul placutelor, fara teama de a fi evaluati ci din contra, cu bucuria de a participa la o provocare de limba engleza si IT.

Good work!

 

 

Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii