Ateliere Fara Frontiere a organizat un program de reconditionare si donare de calculatoare care anul acesta s-a aflat la 3-a editie: “Dublu click pe educatie cu Groupe Renault”.

In cadrul acestui eveniment, Academia Micilor Developeri a fost laureata si a intrat in posesia a 15 calculatoare, care acum sunt deja pe pozitii si ii asteapta pe micii (si marii) programatori in devenire.

In cadrul programului, au fost donate 400 de calculatoare reconditionate catre institutiile si organizatiile educationale castigatoare.

Impartasim cu voi cateva din lucrurile care fac acest program special si care fac din computerele pe care vor lucra copiii niste calculatoare cu adevarat valoroase, dincolo de utilitatea lor zilnica:

  • calculatoarele au fost reconditionate de catre persoane aflate in dificultate; Ateliere Fara Frontiere angajeaza zeci de tineri si adulti aflati in situatie de excluziune si ii acompaniaza pentru integrarea in societate si angajarea intr-un loc de munca in economia reala.

  • reconditionarea calculatoarelor contribuie la reducerea risipei si a decalajului digital in Romania
  • reconditionarea si reutilizarea calculatoarelor este o masura concreta de reducere a poluarii si de prezervare a mediului.

Multumim echipei Ateliere Fara Frontiere si Groupe Renault!

Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii