Academia Micilor Developeri reprezintă o oportunitate de afaceri remarcabilă pentru cei care doresc să facă o investiție cu semnificație în educație și tehnologie.

Academia Micilor Developeri este locul unde, încă din anul 2013, copiii și tinerii învață să devină creatorii tehnologiei de mâine. Prin intermediul programării distractive și ingenioase, elevii cu vârste între 8 și 18 ani pot urma cursuri de programare software, care includ: programare vizuală, gândire algoritmică, robotică, electronică, programare în linie de cod, cursuri de pregătire pentru certificări Java.

programare jocuri

Academia Micilor Developeri este singura școală de programare din România care are elevi certificați internațional - Java Foundations Junior Associates – Oracle University.

De la înființarea sa, Academia Micilor Developeri a cunoscut o creștere rapidă și s-a dovedit o afacere viabilă și profitabilă. Franciza oferă posibilitatea de a intra într-o industrie în plină expansiune, beneficiind de un brand puternic, recunoscut pe plan național.

Academia Micilor Developeri a inițiat procesul de francizare în urma a 10 ani de creștere și dezvoltare prin dublarea cifrei de afaceri de la an la an.

Cursurile concepute și predate la Academia Micilor Developeri sunt captivante pentru copii și au un puternic impact educativ.

Copiii descoperă informația prin joc, în loc să o memoreze sau să o preia mecanic de la profesor. Copiii de azi sunt natural atrași de tehnologie, învață rapid, parcurg cursurile cu energie, curiozitate și entuziasm. Programele Academiei Micilor Developeri li se potrivesc chiar și copiilor care nu și-au descoperit încă latura tehnică. Odată ce se află în fața programării unui joc, a unui robot, odată ce reușesc să miște obiecte prin linii simple de cod, magia se întâmplă și platforma și profesorii reușesc să le deschidă o cale către cunoaștere, care de cele mai multe ori le devine pasiune și carieră.

Academia Micilor Developeri pune la dispoziție francizaților o soluție completă de business în educație, acces la platforma de e-learning, traininguri periodice pentru echipa de management și pentru profesori, un ghid de predare, cu pachet software pentru utilizare la clasă.

Afacerea prezintă garanția unui business solid, în continuă creștere, cu un istoric de 10 ani pe piața educațională din România.

Franciza Academia Micilor Developeri vine cu o programă gata de implementat la clasă, ce acoperă 4 ani de studiu, manual de franciză, asistență și consultanță continuă, suport marketing din partea francizorului și mai ales cu sisteme informatice de tip CRM și e-learning.

Iată informațiile financiare despre franciza Academia Micilor Developeri:
  • Taxa de intrare în franciză: 10.000 euro
  • Redevență lunară: 10% din cifra de afaceri
  • Contribuția la bugetul de marketing - 1% din cifra de afaceri

Bugetul estimat de francizor pentru deschiderea centrului este de 30.000 euro și include taxele de franciză, chirii, garanții, dotări, publicitate lansare, capital operațional.

Unul dintre avantajele francizei Academia Micilor Developeri este suportul oferit francizaților în dezvoltarea și administrarea afacerii lor. Acest suport include:
  • 1. Asistență în selecția locației și amenajarea centrului educațional.
  • 2. Acces la un plan de afaceri detaliat și la un sistem de management eficient.
  • 3. Suport în marketing și promovare, cu materiale pregătite și strategii eficiente de atragere a clienților.
  • 4. Formare inițială și continuă, pentru a-i menține pe francizați la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii în domeniul IT.
  • 5. Consiliere în recrutarea și pregătirea profesorilor.

Investiția în franciza Academia Micilor Developeri este o investiție în viitor.

În contextul în care piața muncii în domeniul IT cunoaște o cerere constantă de specialiști, antreprenorii care aleg să se implice în educația tehnologică a copiilor și adolescenților contribuie în mod direct la dezvoltarea generației următoare de profesioniști. Astfel, francizații Academiei Micilor Developeri se bucură nu doar de avantajele unei afaceri rentabile, ci și de satisfacția de a aduce un aport valoros în dezvoltarea societății.

Găsiți toate informații referitoare la sistemul de franciză:

https://www.miciideveloperi.ro/parteneri-franciza si la parteneri@miciideveloperi.ro

Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii