Conform legilor in vigoare si a Regulamentului European 2016/679 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, Academia Micilor Developeri are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai, pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este:

– Pentru e-mail si numar de telefon: posibilitatea de a va trimite informatii personalizate cu privire la cursurile desfasurate (orar, cursuri noi, remindere, contracte, chitante) inregistrarea inscrierii la curs, oferirea accesului la resursele online in care puteti gasi materialele de curs;
– Data de nastere a copilului pe care il inscrieti la curs este necesara pentru a ne asigura ca elevii urmeaza cursurile potrivite categoriei lor de varsta;
– Orasul este necesar pentru a ne asigura ca primiti informatii personalizate despre cursurile din orasul in care aveti domiciliul curent;

Prin completarea datelor dvs. în formularele de inscriere la lectiiile demonstrative sau la cursuri, declarați că acceptați ca datele dvs. personale să fie incluse, stocate, utilizate in scopurile mentionate anterior în baza de date a Academiei Micilor Developeri.

Prin citirea prezentelor informații legate de datele cu caracter personal , care sunt parte integrantă a Termenilor și Condițiilor de folosire a site-ului www.miciideveloperi.ro, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de rectificare, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Lege pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Dacă doriți:
– să vă opuneti prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară sau
– să solicitați ștergerea datelor, ne puteți solicita acest lucru prin email la cursuri@miciideveloperi.ro

Vom folosi datele furnizate de catre dumneavostra exclusiv in scopul de a va tine la curent cu activitatea cursurilor la care v-ati inscris si a notificarii despre lansari de cursuri noi.

Entitatile care au acces la datele personale furnizate de dumneavoastra prin inscrierea pe care ati facut-o pe www.miciideveloperi.ro sunt:

Code Skills SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25783/16.11.2015, proprietar si dezvoltator al cursurilor predate la Academia Micilor Developeri si al marcii “Micii Developeri” si “Academia Micilor Developeri”.

In functie de orasul si de centrul la care v-ati inscris, urmatoarele entitati juridice au acces la datele dumneavoastra:

  • Academia Micilor Developeri Hristo Botev: Code Skills Development SRL RO41242486, J40/7624/2019 si Micii developeri SRL RO42418336, J40/4006/2020, Bdul. Hristo Botev 1 Sectorul 3, Bucuresti.
  • Academia Micilor Developeri Drumul Taberei: Coding Squad SRL, CIF 41984167, J23/5416/2019, Str. Prelungirea Ghencea 45 Bragadiru.
Image

Inscrie-te la lectia demonstrativa

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare potrivit varstei tale si vei realiza cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!
Testimoniale

Ce spun parintii